Dieta care te scapă de 4 kilograme în 3 zile

1 2 jpg jpeg

Uită de dulciuri, mesele haotice, produsele de tip fast food şi concentrează-te pe a-ţi menţine sănătatea într-un mod benefic atât trupului cât şi psihicului tău.

Nu este greu să ai grijă de kilogramele tale, îţi trebuie doar un pic de voinţă şi timp pentru ate aproviziona cu alimentele corespunzătoare. Primele zile dintr-o dietă sunt cele mai grele, până când organismul tău se obişnuieşte cu noul tratament.

Odată întrat în rutina ta stilul de viaţă sănătos va deveni floare la ureche.

Elimină alimentele interzise

Pe perioada verii ai avut la discreţie tot felul de preparate atât culinare cât şi cocktailuri cu care te-ai răcorit. Acum că vremea dă semne de toamnă este momentul să revii la un sti de viaţă ordonat şi sănătos.

Îngheţata pierde acum teren în faţa ceaiurilor şi a beneficei lămâi ce o poţi folosi atât în apă cât şi la diverse preparate pentru a da gust papilelor tale gustative.

Profită de legumele toamnei şi savurează salate la fiecare masă a zilei şi nu uita de hidratarea zilnică. Cei doi litri de apă vor face minuni pentru tenul tău atât de mult expus la soare pe perioada concediului.

Evită să mănânci între mese

Singurele condimente valabile în această dietă potrivit celor de la livelygalleriesalways.me sunt sarea şi piperul, dar nici acestea în cantităţi exagerate.

Uită de ronţăieli între mese şi de cocktailuri sau de alte lichide ce conţin alcool. Înlocuieşte cafeaua cu ceaiul verde şi nu mânca mai târziu de ora 19.

Află cum poţi slăbi cu ajutorul carbohidraţilor buni AICI

Meniul pentru ziua 1: Mic dejun: 1 ceaşcă de ceai verde neîndulcit, 1 felie de pâine prăjită (de preferat din grâu integral) şi două linguriţe de unt de arahide sau o felie de brânză Prânz: O salată cu roşii, ton, zeama de la o lămâie, 1 felie de pâine din grâu integral prăjită şi un măr la final Cină: 75 grame din orice tip de carne, o salată de varză sau de roşii cu castravete Meniul pentru ziua 2: Mic dejun: 1 ou gătit cum vă place, 1 felie de pâine, 1 banană, o ceaşcă de ceai verde Prânz: 1 ou fiert tare, 1 ceaşcă brânză de vaci, 5 biscuiţi digestivi sau integrali Cină: carne la grătar maxim 150 de grame, o salată de broccoli cu morcov şi roşii

Mic dejun: o felie de pâine prăjită cu o felie de brânză o ceaşcă de ceai verde şi un măr

Prânz: 1 ou fiert pe care îl poţi adauga într-o salată de ton cu roşii, zeama de lămâie fără porumb

Cină: Peşte la grătar sau la cuptor cu legume maxim 200 de grame

Porţiile şi regulile sunt atât de clare, încât dacă le respecţi nu ai cum să dai greş.

Nu uita de hidratare şi de cele 30 de minute de mişcare zilnice.