Dieta călugărilor niponi. Cum să scapi de 10 kg în 10 zile

1 2 jpg jpeg

Nu crezi că e adevărat? Îţi spun şi ţie cum am reuşit, încerci şi tu şi apoi laşi un mesaj la finalul acestui articol şi îmi spui cum stau lucrurile, ce rezultate ai obţinut. Aşadar, o bună prietenă mi-a prezentat dieta călugărilor niponi, un regim de slăbire foarte eficient, rapid şi ieftin. Cu acestă dietă, în doar 10 zile, am scăpat de 10 kg. Aş mai fi vrut să continui, însă acest regim nu se poate ţine pe o perioadă mai lungă de timp. Aşa că, te sfătuiesc şi pe tine să asculţi acest lucru. Există 3 alimente care te vor ajuta să topeşti grăsimile Ce stă la baza acesui regim de slăbire? 3 alimente MINUNE: acriturile, usturoiul şi orezul. Sună bine! Nu-i aşa? Haideţi să vedem ce ai de făcut, cum trebuie să le combini ca să ajungi la -10 kg.: Ce presupune această dietă În primul rând, trebuie să fierbi în fiecare zi, 500 de grame de orez. Apoi, să adaugi în el o murătură (la alegere –castravete, varză (100 de grame), gogonea, conopidă, morcov etc) tocată, dar şi câteva frunze de pătrunjel, proaspăt, tăiat bucăţele mici. Există şi o veste rea (nimic nu e perfect): asta e tot ce ai voie să consumi pe toată durata dietei, adică 10 zile, dar poţi consuma acest fel de mâncare de câte ori ţi se face foame.

Un sfat esenţial: mănâncă rar. Mestecă bine!

Mai există un element secret al acestui regim de slăbire: usturoiul. Lângă orezul cu murături, mănâncă şi doi căţei de usturoi pe zi. În plus, nu uita să te hidratezi bine. Ai voie să bei, în cele 10 zile, doar apă, ceai verde şi ceai negru.

Şi mai este ceva ce ai voie, şi chiar este indicat, ca fiecare dimineaţa să o începi cu un pahar de apă călduţă, amestecată cu zeamă de lămâie.

Cafeaua este interzisă pe parcursul acestei diete. Încearcă să respecţi şi acest aspect.

Ai voie să urmezi acest regim doar de două ori pe an! Nu mai mult. Şi trebuie o pauză de 6 luni între cele două diete. Acesta este modul în care vei putea scăpa de 10 kg în 10 zile. Ţi se pare greu? Nu-i uşor, dar nici imposibil!

Succes!