Cura de vară cu porumb, pepene şi prune

1 2 jpg jpeg

Luni Micul dejun: Mănâncă un porumb fiert şi consumă un iaurt mare de băut. Gustare: Nu sări peste această masă. Are rostul ei. Aşa că, mănâncă un măr. Prânz: Supă de varză, peste şi conopidă la cuptor şi o mână de prune. Gustare: O pară. Cina: Supă cremă de sfeclă. Marţi Micul dejun: O felie mare de pepene roşu, o felie de pâine prăjită, un ou fiert şi o felie de şuncă. Gustare: O mână de prune. Prânz: Mămăligă cu brânză şi smântână mai slabă. Gustare: Un grapefruit. Cina: O salată de legume şi ton. O mână de prune. Miercuri Micul dejun: Un iaurt şi câteva linguri de ovăz. O mână de prune. Gustare: Jumătate de porumb fiert. Prânz: Supă cremă de roşii, un piept de pui cu salată de varză. Gustare: O felie de pepene galben. Cina: Salată de brânză, castraveţi şi roşii. Şi o felie de pepene roşu. Joi Micul dejun: Compot de prune neîndulcit, o roşie şi o felie de brânză. Gustare: Jumătate de porumb fiert. Prânz: Supă cremă de conopidă, piept de curcan la grătar cu salată de roşii Gustare: O felie de pepene roşu. Cina: Salată de legume cu pui. O mână de prune. Vineri Micul dejun: O felie de pepene roşu şi jumătate de porumb fiert. Gustare: O mână de prune. Prânz: Supă de varză, peşte făcut pe grătar cu mămăliguţă. Gustare: Un iaurt. Cina: O supă cremă de legume

În weekend, dimineaţa mănâncă porumb fiert, prune sau pepene roşu, iar la gustări unul dintre aceste trei alimente. La prânz, alege o supă cremă şi o friptură cu salată de varză, iar la cină iaurturi, lapte sau brânză cu mămăliguţă.

Nu uita să faci şi mişcare, dar şi să te hidratezi bine.