Cura de slăbire cu ceai de păpădie

1 2 jpg jpeg

Această cură de slăbire nu este deloc costisitoare şi te poate ajuta să scapi de 16 kilograme în trei luni.

Iată care sunt paşii pe care trebuie să-i urmezi, fără excepţie, ca să obţii rezultatele deja menţionate:

Cum se prepară ceaiul

În primul rând, pe parcursul celor 12 săptămâni va trebui să bei foarte mult ceai de păpădie. Trei-patru căni pe zi. Nu-ţi face griji. Frunzele de păpădie au foarte puţine calorii. O ceaşcă cu frunze din această plantă, tocate mărunt, din care se poate prepara minimum un litru de ceai, are doar 26 de calorii. Iată cum se prepară: într-un litru de apă se pun la fiert, timp de 10 - 12 minute, 25 de grame de frunze uscate. După ce se ia de pe foc, se mai lasă la infuzat un sfer de oră. Trebuie să-l consumi neîndulcit.

Ce ai voie să mănânci

Alimente permise la micul dejun: 1. Un ou fiert, un iaurt, câte o felie de pâine prăjită, carne de pui fiartă (125 de grame), ovăz(5 linguri) , caş (125 de grame), brânză slabă (125 de grame) , o banană, 125 de grame de struguri. Ai voie să alegi două dintre alimentele enumerate şi să adaugi şi o roşie şi un castravete.

Bune la gustări: prune, pere, mere, pepene roşu, grapefruit, lămâi. La o gustare poţi mânca 150 – 170 de grame de fructe. Puteţi alege un singur fel de fruct sau le puteţi combina, doar aveţi grijă să nu depăşiţi gramajul.

Iată ce poţi alege pentru prânz: alege unul dintre următoarele feluri de mâncare: supă cremă de roşii, supă cremă de legume, supă cremă de spanac, supă de varză, supă cremă de broccoli. Poţi opta şi pentru un fel doi: o friptură (din carne de pui sau curcan, maximum 150 de grame), alături de o salată de varză albă sau o bucată de peşte preparat la cuptor ori 125 de grame de orez fiert cu ciuperci.

La cină poţi mânca o salată, de care doreşi: bulgărească, grecească, cu ton, cu peşte.

Ai grijă să te hidratezi bine şi să faci 30 de minute de mişcare pe zi.