Cură de detoxifiere cu lămâie

1 2 jpg jpeg

Lămâile au un conţinut bogat de vitamine şi antioxidanţi, care ajută la detoxifierea organismului uman. Acestea fiind spune, este vital să introduceţi citricele precum lămâi, lime, kiwi, grapefruit şi portocale în dieta de zi cu zi.

În ciuda popularităţii sale recente, cura de detoxifiere cu lămâie există de peste 50 de ani. Dieta pe bază de limonadă a fost dezvoltată prima dată de Stanley Burroughs.

Dieta acţionează prin curăţarea organismului de materialele toxice, ducând la pierderea în greutate accelerată. Motivul pentru care este o dietă atât de rapidă este restricţia severă a aportului caloric într-un interval scurt de timp. Multe persoane care aleg această detoxifiere cu lămâie îşi doresc să piardă multe kilograme într-un interval scurt de timp. Cât timp trebuie urmată cura de detoxifiere cu lămâie? Cura aceasta este o dietă de detoxifiere pentru 10 zile, care implică o dietă strictă bazată pe lămâie, apă, sirop de arţar şi piper cayenne.

Nu ar trebui să fie urmată pentru o perioadă mai îndelungată, deoarece poate prezenta riscuri pentru sănătatea organismului, printre care se numără şi deshidratarea. Combinaţia aceasta de ingrediente ajută corpul să elimine orice toxine care s-au acumulat, în timp ce curăţă întregul sistem.

2 linguri de suc de lămâie proaspăt stors

2 linguri de sirop de arţar natural

1/10 lingură de piper cayenne măcinat

230 mililitri de apă călduţă (purificată, nu distilată)

Zahărul melasă sau nectarul de agave este un substitut excelent, dacă nu reuşiţi să găsiţi sirop de arţar bio. Deoarece melasa şi nectarul de agave au un indice glicemic scăzut, acestea sunt primele opţiuni pentru persoanele care suferă de diabet şi doresc să realizeze această cură de detoxifiere cu lămâie.

De asemenea, siropurile artificiale nu sunt înlocuitori valizi, deoarece sunt pline de arome artificiale, conservanţi şi, de multe ori, sunt realizate din sirop de porumb cu un conţinut ridicat de fructoză.

Citeşte continuarea articolului pe totuldespremame.ro