Cum se ţine corect dieta cu lămâie

1 2 jpg jpeg

Înainte de a începe orice fel de dietă mai ales aceasta cu lămâie este important să să îţi cunoşti corpul şi să ştii care sunt punctele slabe pentru a nu-ţi periclita sănătatea.

Lămâile reprezintă una dintre cele mai bune surse de vitamina C, la îndemâna oricui. Îţi întăresc imunitatea şi contribuie în mod pozitiv asupra digestiei, deoarece poate stimula tranzitul intestinal, eliminând în acest fel o mare parte din toxine. De aici rezultă şi reducerea în centimetri a circumferinţei taliei.

Dieta cu lămâi a apărut cu aproximativ 50 de ani în urmă, fiind creată de Stanley Burroughs tocmai pentru a ajuta organismul să elimine toxinele şi să îmbunătăţească activitatea organelor.

Nu o ţine mai mult de 10 zile

2 jpg jpeg

Dacă te-ai hotorât să urmezi această dietă nu trebuie s-o ţii mai mult de 10 zile, timp în care nu este recomandat să consumi nimic solid.

Consumă doar mâncare lichidă de genul supelor cremă, între 6-12 pahare de apă cu lămâie pe zi, ceaiuri cu efect laxativ pentru a stimula curăţarea colonului.

În cazul în care ai arsuri de stomac după prima zi din această dietă, este important să te opreşti. Prezenţa acestora este un indiciu clar că trebuie să te opreşti.

Află ce boli poţi trata cu ajutorul piperului negru AICI

Ce conţine dieta?

Apa cu lămâie ce trebuie consumată pe parcursul zilelor de dietă trebuie preparată prin amestecarea a 2 linguri de suc de lămâie, 300 ml de apă, 2 linguriţe de sirop de arţar şi un vârf de cuţit de piper roşu măcinat.

De fiecare dată când simţi senzaţia de foame apelează la acest amestec. Nu uita să te hidratezi şi să nu te supui unui efort foarte mare în aceste zile.

Dacă simţi nevoie de a consuma şi altceva poţi să apelezi la un ceai de mentă sau de tei ori păpădie, însă fără a-l îndulci.

Un pas extrem de important în această dietă este administrarea unei ceşti de ceai laxativ seara înainte de culcare.

Ştiai că:

...piperul roşu ameliorează angina pectorală? ...acelaşi piper roşu poate fi util mai ales în tratamentul diabetului de tip 2? ... în urma unor studii s-a confirmat faptul că toate cremele de piele cu piper roşu sunt de ajutor la alinarea psoriazisului? ... loţiunile cu un conţinut de piper roşu sunt de ajutor mai ales pentru durerile de articulaţii, simptomele neuropatiei dureroase, herpesului, zonei zoster, fibromialgiei şi în cazul durerilor post-operatorii?