Cum să-ţi ţii mereu silueta sub control

1 2 jpg jpeg

Primul lucru de care trebuie să ţii cont atunci când vrei să ai rezultate în ceea ce priveşte suma kilogramelor tale este că trebuie să dispară cuvântul dietă definitiv atât din vocabularul cât şi din obiceiurile tale.

Începe prin a observa partea bună a lucrurilor şi a conştientiza faptul că mai presus de toate ai nevoie să îţi păstrezi sănătatea.

Renunţă la numărarea caloriilor

2 jpg jpeg

Metabolismul fiecărui om este diferit, iar gândirea conform căreia trebuie să consumi un anumit gramaj sau anumite calorii este greşită.

În felul acesta vei transforma orice masă într-un chin şi în loc să savurezi bucatele le vei privi ca pe un duşman, aspect deloc favorabil pentru starea ta psihică.

Obişnuieşte-te să iei micul dejun dimineaţa, întotdeauna. Şi nu sări niciodată peste mesele importante ale zilei.

Dietele repetate va transforma metabolismul astfel încât la menopauză acesta va deveni tot mai lent, deci renunţă la diete şi alege un stil de viaţă echilibrat.

Refuză variantele dietetice

Orice calorie contează pentru organismul tău, însă în loc să îi furnizezi 10 calorii slabe mai bine 2 puternice. Totul constă în a mânca calitativ şi nu cantitativ.

Nu te duce la cumpărături atunci când simţi senzaţia de foame, atunci tentaţia este mult mai mare pentru a achiziţiona produce calorice nesănătoase.

În plus trebuie să acorzi atenţie valorilor colesterolului şi a trigliceridelor pentru a nu te confrunta ulterior cu probleme de sănătate. Motiv pentru care ar fi indicat să renunţi la tot ce înseamnă mezeluri, produse de patiserie, prăjeală, carne tocată mai ales.

Cât mai mult peşte

2 jpg jpeg

O sursă ideală de Omega-3 care va avea grijă de sistemul tău cardiovascular, acţionând asupra colesterolului bun, poate înlocui carnea cu succes având grijă de sănătatea ta.

Îţi oferă senzaţia de saţietate şi e prietenos cu cântarul.

Nici lactatele nu sunt de evitat, lactatele bune îţi oferă un aport de calciu necesar masei osoase.

Hidratarea este esenţială

Nu aştepta să simţi senzaţia de sete, asigură-te că ai un pahar de apă la îndemână mereu şi chiar şi cafeaua o bei alătur de un pahar de apă.

În plus, cafeaua ajută la deshidratare, deci încă un motiv în plus să bei apă. Va stimula metabolismul să ardă mai multe calorii şi să elimine mai multe toxine.