Cum să slăbeşti un kilogram într-o săptămână

1 2 jpg jpeg

Iata cum să slăbeşti un kilogram într-o săptămână urmand aceste sfaturi:

Renunta la branzeturi

În funcţie de tipul de brânză, o felie poate conţine de la 80 până la 300 de calorii. Dacă obişnuieşti să-ţi comanzi un sandvici la prânz, renunţă la brânză şi păstrează carnea, care îţi va furniza proteinele necesare.

Astfel, dacă elimini complet brânzeturile din alimentaţie timp de o săptămână, vei reuşi să elimini până la 900 de calorii.

Înlocuieşte pâinea cu salată

O felie de salată verde conţine aproximativ 5 calorii, în timp ce o chiflă clasică conţine 250 de calorii. Având în vedere că pâinea albă este lipsită de gust şi furnizează zero nutrienţi, îţi recomandăm, de exemplu, ca în loc de pâine, să foloseşti frunze de salată pentru a înveli un sandvici, de exemplu.

Înlocuieşte sucurile din comerţ cu apă infuzată din fructe

Sucurile din comerţ conţin foarte mult zahăr şi sunt extrem de nocive pentru sănătate.

În schimb, poţi înlocui aceste sucuri dăunătoare cu apele infuzate din fructe proaspete, legume şi ierburi. Acestea au un efect hidratant, detoxifiant şi energizant pentru organism şi nu conţin calorii. Vei elimina, astfel, din alimentaţie până la 700 de calorii.

Adăugaţi orice fel de fructe în apă, lăsaţi la infuzat pentru minim 30 de minute. Beţi apa. Se poate păstra în frigider pentru 48 ore.

Stropeşte salatele cu suc de lămâie

Dressing-ul pentru salate este o bombă calorică şi te sfătuim să renunţi la el şi la cele 200 de calorii pe care le conţine.

Stropeşte salatele cu suc de lămâie pentru o aromă delicioasă.

Lapte de migdale pentru cereale

Laptele de migdale neîndulcit este extrem de nutritiv, iar o jumătate de cană conţine doar 30 de calorii spre deosebire de 70 de calorii, în cazul laptelui obişnuit.

Iaurt grecesc în loc de maioneză

O lingură de maioneză sau de smântână conţine aproximativ 100 de calorii, în timp ce aceeaşi cantitate de iaurt grecesc degresat are doar o treime din numărul caloriilor sus menţionate.

Renunţă la maioneză şi vei topi, astfel, în jur de 335 de calorii.