Cum să slăbeşti rapid chiar dacă ai peste 30 de ani

2 jpg jpeg

În primul rând, ai nevoie de un mixt făcut dintr-o linguriţă de miere, două linguriţe de oţet şi un pahar cu apă la temperatura camerei. Acest amestec trebuie consumat înaintea celor 3 mese principale, pentru ca grăsimile să nu mai fie asimilate în organism.

Ai voie să bei apă plată (nu şi minerală) şi cam atât. Însă, dacă nu poţi să trăieşti fără cafea, poţi consuma această licoare dimineaţa, doar după ce ai băut mixul de mai sus, şi musai neîndulcită.

Nu cred că trebuie să mai spun că sucurile acidulate şi alcoolul sunt pe lista cu alimentele de care nu ai voie să te atingi dacă vrei să îţi recapeţi silueta. Însă, ceea ce nu ştii este că nu ai voie nici prea multe sucuri de fructe, chiar dacă vorbim de unele făcute în casă. Poţi opta pentru sucuri din măr, portocală, lămâie, grapefruit şi pepene. Nu alege şi alte fructe!

Acum că ne-am lămurit ce ai voie să bei, hai să vedem ce poţi să mănânci. Dimineaţa este recomandat să consumi un pahar de iaurt cu cu fulgi de ovaz, iar la gustare poţi alege un grapefruit sau o portocală. La prânz, poţi alege – în general, salată de legume cu 100 de grame de friptură (poţi alege pui sau vită). Iar la cină, legume înăbuşite (conopidă, broccoli, roşii) şi 100 de grame de peşte.

Dacă vei ţine acest regim timp de 3 săptămâni, vei putea scăpa de 10 -15 kilograme. Însă, e important şi cum vei arăta. Aşa că, dacă-ţi doreşti şi un corp tonifiat, trebuie să faci dimineaţa şi seara 15 minute de mişcare: 3 serii a câte 15 abdomente, 10 genoflexiuni şi 2 minute mersul bicicletei (stai întins pe spate, ridici picioarele şi le mişti ca şi cum ai fi pe bicicletă), 10 sărituri cu picioarele la piept şi câte 2 minute de alergare pe loc.

Nu e uşor. Dar toate eforturile îţi vor fi răsplătite!