Cum să slăbeşti cu regimul de 8 ore

1 2 jpg jpeg

Este o dietă bazată pe un program strict în ceea ce priveşte orele de masă şi care te poate ajuta să îţi recapeţi silueta de altădată. Mai exact, este indicat să mănânci într-un anumit interval de timp, zi de zi, care să nu depăşească opt ore. Iată cum trebuie ţinută dieta!

Prima masă a zilei, bogată în proteine

Ţinând cont de faptul că micul dejun este cea mai importantă masă a zile, pentru că îţi dă energie pentru întreaga zi, trebuie să mănânci alimente cu un conţinut ridicat de proteine. Poţi alege omletă cu bacon, de exemplu. De asemenea, poţi bea o cană cu cafea.

Info

Cu acest regim poţi să slăbeşti 8 kilograme într-o săptămână şi 16 kilograme într-o lună şi jumătate. Cel puţin aşa promit cei care au conceput programul de slăbit, David Zinczenko şi Peter Moore.

E nevoie să mănânci cu măsură

Acest regim este unul permisiv în ceea ce priveşte alimentele, căci poţi mânca aproape orice, dar cu măsură şi în intervalul orar specificat. În această dietă este permis şi un pahar cu vin.

Citeşte şi: Dieta care-ţi schimbă metabolismul

La gustări poţi să mănânci câteva migdale, dar şi alte fructe, precum merele, perele sau bananele. La masa de prânz poţi opta pentru o salată cu piept de pui la grătar, în timp ce la cină poţi alege o porţie de peşte cu legume.

Hidratează-te ca la carte!

În cele 16 ore când nu trebuie să mănânci, este esenţial să te hidratezi. Aşadar, nu uita de regula preţioasă a celor doi litri de apă pe zi. De asemenea, trebuie să faci mişcare, ia noaptea să dormi suficient, adică opt ore. Pe parcursul regimului este bine să eviţi băuturile carbogazoase şi alimentele cu un conţinut ridicat de zahăr.