Cum să slăbeşti 5 kilograme într-o săptămână

1 2 jpg jpeg

În principiu dietele drastice nu sunt recomandate a fi ţinute pe perioade lungi de timp deoarece îţi pot pune tot organismul în pericol. Astfel, este recomandat ca stilul tău de viaţă alimentar să se modifice treptat până când ajunge să fie unul corect şi echilibrat.

Trebuie să admiţi faptul că mâncarea nu este pe post de consolare, trofeu sau prieten la care să apelezi chiar dacă nu ai nevoie.

Scapă de caloriile păcătoase

Şi aici bineînţeles că ne referim la păcătoasele frappe-uri, la frişca din abundenţă atât din cafea cât şi din alte dulciuri pe care le savurezi cu atâta placere. Nu excludem nici cartofii prăjiţi, ciocolata, alcoolul şi pâinea cea de toate zilele. Dacă nu obişnuieşti să ai arta moderaţiei atunci renunţă complet la ele. Îţi fac rău, provocând doar o senzaţie de moment şi un păcat pe viaţă.

Încearcă să ţii un carneţel al caloriilor tale zilnice şi să stabileşti cu o zi înainte ce anume vrei să mănânci.

Află cum îţi poate curăţa organismul supa de legume AICI

Optând pentru porţii mici şi dese, în defavoarea mâncatului până la saturare, vei ajuta organismul să accelereze metabolismul, lucru care se va observa mai ales la numărul de kilograme.

Hidratarea este regula de aur a sănătăţii

Apa este vitală vieţii, nu doar că trebuie să bei 2 litri de apă, dar trebuie să ai în permanenţă o sticlă de apă la tine şi să bei, deoarece de multe ori senzaţia de sete este confundată cu senzaţia de foame. În plus apa are zero calorii ceea ce o face aliatul tău de nădejde.

Dacă vrei să slăbeşti trebuie să ţii cont de următorul lucru: „fiecare kilogram de carbohidraţi stocat în organismul tău, cere 5 kilograme de apă reţinută în corp” .

Acesta este unul din motivele pentru care tu iei în greutate.

Dieta de o săptămână

Dacă ai nevoie de un impuls care să te determine să îţi schimbi viaţa, atunci apelează la săptămâna de şoc în care să consumi doar supă de legume cu carne fiartă fără sare, fără condimente, fără grăsimi.

Indiferent de starea ta, atunci când simţi că îţi este foame, alimentează-te cu supă.

În felul acesta îţi vei lua din legume toţi nutrimenţii necesari ca să alimentezi organismul tău, te vei hidrata şi vei ajuta organismul să se curăţe de toxine, favorizând astfel pierderea ţesutului adipos.

Astfel în cazul în care simţi că nu mai poţi să mănânci supă poţi să o înlocuieşti cu iaurturi de tipul sana, chefir, lapte bătut însă fără a le consuma pe cele din comerţ care au deja o cantitate mare de zahăr şi fructe confiate.

Poţi să combini aceste două produse: supa şi iaurtul, câte o zi fiecare, timp de o săptămână.

Singurele alimente permise fiind ceaiul de anason şi apa. Ceaiul trebuie să îl bei neîndulcit.

În această săptămână este necesar să te odihneşti corespunzător, să dormi suficient, să te hidratezi.

După cele 7 zile nu reveni brusc la vechile obiceiuri alimentare. Nu prelungi această dietă mai mult de 7 zile. Încearcă doar să adopţi un stil de viaţă cât mai sănătos, fără să uiţi de mişcarea atât de necesară pentru a menţine rezultatul obţinut după dieta fulger de 7 zile.