Cum să slăbeşti 2 kg în 2 zile: dieta cu castraveţi

2 jpg jpeg

Castraveţii conţin foarte multă apă şi au numai 13 calorii la 100 de grame. De aceea, nutriţioniştii îi recomandă în toate curele de slăbire. În plus, aceste legume mai conţin fosfor, calciu, fier, magneziu şi potasiu, dar şi vitaminele A, B, C, E. Prin urmare, îţi păstrează sănătatea, în timp ce slăbeşti.

Ce să mănânci în prima zi

Micul dejun: o felie de pâine neagră, un ou fiert şi o salată din 150-200 de grame de castraveţi cu mărar (acrită cu zeama de la lămâie).

Gustare: un pahar iaurt degresat (125 ml), amestecat cu un castravete şi câteva picături de zeamă de lămâie.

Prânz: doi castraveţi umpluţi: se scobesc castraveţii şi se prepară umplutura formată din cremă de brânză şi smântână, amestecată cu ceapă tocată şi mărar. Se lasă pasta de brânză câteva minute la frigider şi apoi de umplu castraveţii.

salată cu castraveţi proaspeţi cu verdeaţă în cantităţi nelimitate.

Cină: cartofi gratinaţi: ai nevoie de 150 de grame de cartofi şi 150-200 de grame de legume, după preferinţă. Aceste ingrediente se fierb, apoi se amestecă cu puţină şuncă slabă de pui (două felii subţiri), puţin lapte şi condimente, în funcţie de gust. Pe deasupra se rade puţină brânză şi se coace la cuptor.

Mesele din ziua a doua

Micul dejun:o felie de pepene roşu, o prună şi un pahar cu 150 de grame de iaurt degresat şi două linguri de ovăz.

Pentru această masă alegeţi să mâncaţi un măr sau un grapefruit.

150 de grame de piept de pui preparat la grătar sau fiert şi 150 de grame de conopidă fiartă. Mai aveţi voie şi un castravete.

Gustare: un castravete şi o prună.

salată de cartofi cu castravete: se taie mărunt 150 de grame cartofi fierţi şi un castravete, apoi se amestecă. Se adaugă puţină zeamă de lămâie, pătrunjel tocat, sare şi piper.

Succes!