Cu hrişcă slăbeşti 1 kilogram pe zi. Uite cum o prepari corect!

1 2 jpg jpeg

Trebuie să ţii cont de faptul că acesta este o dietă strictă, însă foarte bună pentru detoxificarea organismului.

Ideal ar fi ca acest aliment să se regăsească constant în alimentaţia ta, deoarece conţine potasiu, iod, fosfor, fier şi foarte multe vitamine.

În cazul în care ai probleme cu tensiunea arterială sau cu ficatul, atunci consumul de hrişcă este benefic.

Cum se prepară hrişca?

O singură cană de hrişcă îţi este suficientă pentru toată ziua. Pune hrişca într-o tigaie şi coace-o câteva minute precum seminţele de floarea soarelui, amestecând continuu. Adaugă apoi 4 căni de apă la cana de hrişcă.

Las-o la foc mic până când absoarbe toată apă, amestecând din când în când. La final, poţi să adaugi o mână de pătrunjel verde tăiat.

Împarte în 3 părţi egale cantitatea obţinută şi mănâncă-le pe tot parcursul zilei alături de kefir şi multă apă.

Atenţie!

În perioada acesta trebuie să renunţi complet la zahăr, sare, condimente, sosuri, creme, arome şi alcool.

Trucul perfect pentru unghii perfecte

Vitaminele conţinute contribuie la sănătatea părului şi a unghiilor tale, le conferă vitalitate, forţă şi încetineşte procesul de îmbătrânire.

Dacă la acest aliment vei adăuga şi kefirul, care este bogat în calciu, proteine si vitamine, vei obţine reţeta ideală pentru detoxificarea organismului tău.

Pentru asta, ai nevoie de maximum un litru de kefir cu grăsime de 1% pe zi, pe care îl poţi consuma odată cu hrişca sau la o gustare.