Cele mai bune trucuri, ca să funcţioneze dieta

1 2 jpg jpeg

Bea destulă apă În timpul curei de slăbire, apa joacă un rol cheie. Dacă nu bei suficientă apă, rişti să nu-ţi duci la bun sfârşit lupta cu kilogramele în plus.

Apa reglează toate funcţiile organismului şi te ajută să elimini toxinele. Este indicat să bei cel puţin opt pahare de apă în fiecare zi. De asemenea, apa este esenţială pentru nţinerea elasticităţii pielii.

Unul dintre păcatele tuturor celor care ţin o dietă este dependenţa de gustările „nevinovate” dintre mese. O felie de pizza, o prăjitură sau o îngheţată te fac să-ţi iei adio de la rezultate! Căci aceste mici plăceri au un conţinut caloric ridicat.

Ca să rezişti tentaţiei, asigură-te că ai ceva sănătos de mâncat la îndemână: un măr, o portocală sau un pahar de suc natural. În niciun caz nu apela la o băutură carbogazoasă, căci conţine îndulcitori, un alt drum sigur către nereuşita dietei!

Alimentele pe care le mănânci la micul dejun sunt transformate, în mare parte, în combustibil pentru activităţile din timpul zilei, de aceea nu sunt stocate de organism.

Acestea furnizează energia necesară activităţii cotidiene, care, în general este mai susţinută în cursul dimineţii decât în a doua parte a zilei, de aceea micul dejun nu trebuie sărit.

Nu pune în cafea lapte sau zahăr, pentru că se adună calorii, care mai apoi se transformă în depozite de grăsime.

Fă mişcare

Pentru ca dieta să funcţioneze, ai grijă să faci mişcare. Sun indicate exerciţiile de intensitate moderată, zilnic. Poţi merge la sală, de 2-3 ori pe săptămână, pentru exerciţii complexe.