Cele mai bune ceaiuri pentru slăbit

1 2 jpg jpeg

Chiar dacă pare greu de crezut că o plantă te poate ajuta să fii în formă, testează această teorie pe propria ta piele şi te vei convinge de rezultate.

Asta nu înseamnă că poţi să faci excese alimentare şi să te aştepţi ca o simplă cană de ceai să şteargă cu buretele greşelile comise.

Învaţă să ai o măsură în toate şi să îţi asculţi organismul, el ştie cel mai bine de ce alimente are nevoie.

Urzica, sursă bogată de antioxidanţi

2 jpg jpeg

Una dintre cele mai hrănitoare plante, deşi este un pic dificilă de recoltat datorită ţepilor destul de incomozi pentru pielea ta, are un conţinut ridicat de clorofilă, minerale, vitamine şi antioxidanţi.

Ideală pentru a sprijini buna activitate a ficatului şi a rinichilor, având efect depurativ, te va ajuta să combaţi retenţia de apă şi să elimini mai uşor toxinele acumulate mai ales la nivelul colonului.

Dacă te confrunţi cu problema constipaţiei apelează cu toată încredera la ceaiul din senna, această plantă îţi va oferi un efect uşor laxativ şi colonu tău va funcţiona corespunzător ulterior.

Păpădia are efect detoxifiant

1 2 jpg jpeg

Principala acţiune a acestei plante este de a neutraliza aciditatea din sânge, contribuind într-o formă activă la detoxifierea întregului organism şi totodată oferindu-i o cantitate semnificativă de minerale şi vitamine.

Poţi să combini această plantă cu ghimbirul, adaugă 2-3 centimetri de ghimbir ras la un litru de apă fiartă în care ai adăugat o linguriţă de plantă de păpădie şi lasă la infuzat 5-10 minute, apoi consumă-l pe parcursul întregii zile.

Vei stimula circulaţia sangvină, tractul digestiv şi vei combate cu succes retenţia de apă.

Află cât de sănătos este consumul de păpădie AICI

Cea mai bună combinaţie de plante pentru a slăbi

Ţine cont de faptul că feniculul este cel mai bun remediu pentru a regla apetitul şi mai ales pentru a rezolva problemele digestive.

Astfel, alege să combini 2 linguriţe de frunze de urzică, cu o linguriţă de frunze de senna, o linguriţă de frunze de păpădie, 2 centimetri de ghimbir ras şi un vârf de cuţit de seminţe de fenicul.

Clocoteşte un litru de apă şi apoi adaugă acest amestec, lasă aproximativ 10 minute la infuzat şi după ce s-a mai răcit un pic consumă jumătate de litru din acest ceai în fiecare zi.

Imediat a două zi vei observa diferenţa.

Dacă vei contribui activ la acţiuea acestui ceai, adică să faci şi puţină mişcare, surplusul de kilograme nu va mai fi o problemă pentru tine, şi totodată tranzitul tău intestinal va fi scutit de foarte multe probleme.