Cele mai bune ceaiuri de slăbit

2 jpg jpeg

Iată, aşadar, câteva ceaiuri care ard grăsimile şi te pot ajuta să scapi de burtă!

Frunzele de dud accelerează arderile de grăsimi Este o altă soluţie pentru persoanele care vor să scape de kilogramele în plus, deoarece stimulează metabolismul, cresc arderile de grăsimi şi asigură o digestie rapidă a alimentelor. Se folosesc doar frunzele de dud uscate. Ceaiul se prepară dintr-o linguriţă de frunze de dud la 250 de ml de apă clocotită. Se consumă după fiecare masă, iar pentru un gust şi mai plăcut poate fi îndulcit cu miere.

Frunzele de anghinare previne digestia lentă

Sunt utile dacă ai digestie lentă sau dacă suferi frecvent de balonare. Planta este bogată în acizi, săruri de potasiu şi flavonoide, care au acţiune diuretică, de ajutor dacă vrei să slăbeşti. Poţi urma o cură cu capsule de anghinare, până la obţinerea rezultatelor dorite.

Una dintre cele mai indicate plante pentru a slăbi, ceaiul verde accelerează metabolismul bazal, ajutând la arderea caloriilor. Virtuţile benefice sunt puse pe seama taninurilor, care împiedică asimilarea grăsimilor. De asemenea, ceaiul verde te ajută să ai abdomenul plat, întrucât catehinele conţinute de acest ceai opresc acumularea depozitelor adipoase pe burtă.

Scade apetitul şi oferă senzaţie să saţietate pentru mai multă vreme. Dacă bei ceai verde înainte de masă, vei mânca mult mai puţin, pentru că acesta taie pofta de mâncare. Efectul este imediat şi durează cel puţin două ore. Dacă bei o ceaşcă de ceai verde, după masă, senzaţia de saţietate o să dureze mult mai mult.

Pentru controlul greutăţii, consumă zilnic ceai verde obţinut dintr-o linguriţă de plantă la o cană cu apă, lăsat la infuzat 10 minute. Se consumă 2 căni pe zi, nu mai târziu de ora 18.00.

Plantă bogată în cafeină, guarana ajută la reducerea senzaţiei de foame, are o uşoară acţiune diuretică şi previne asimilarea grăsimilor, calităţi care o recomandă în cura de slăbire. În plus, planta previne stările de oboseală care însoţesc adesea dietele.

Poţi consuma guarana sub formă de de ceai, pudră sau capsule. Având un conţinut mare de cafeină, guarana nu trebuie consumată în a doua parte a zilei.

Este un foarte bun stimulent digestiv, amplifică arderile de grăsimi şi ajută la digestia optimă a alimentelor grele. În plus, elimină toxinele din corp.