Ce conţine dieta pentru abdomen perfect

1 2 jpg jpeg

Deşi pare greu de crezut că poţi scăpa de aspectul inestetic al colăceilor, fără a sta cu orele la sală, trebuie precizat faptul că, abdomenul se lucrează cel mai bine în bucătărie, şi nu o spune noi ci specialiştii din domeniu.

Şi asta deoarece, pe lângă mişcare ai nevoie de un aport caloric mic care să mobilizeze organismul să consume cât mai mult din depozitele sale de ţesut adipos pentru a lăsa la vedere celebrele pătrăţele.

Spune adio colăceilor cu ajutorul dietei abdomenului perfect. Nu vei face foamea, nu te vei speti zilnic la sală şi vei arăta de milioane.

Alimentaţia diversificată, cheia sănătăţii

Uită de regimul drastic bazat pe înfometare şi asigură-te că introduci exact alimentele de care ai nevoie în fiecare zi în dieta ta.

Trebuie stabilit de la bun început faptul că acest cuvânt de dietă trebuie înţeles ca pe un stil de viaţă sănătos, şi nu o perioadă în care te chinui să obţii un rezultat pentru ca mai apoi să revii la obiceiurile nesănătoase.

Combinaţia câştigătoare este formată din proteine, carbohidraţi şi grăsimi bune, pentru ca astfel organismul tău să primească tot ce are nevoie. Problema principală este la cantitate.

Dacă de obicei aveai două feluri de mâncare la masă acum este necesar să reduci porţiile la jumătate.

Nici o gustare nu ar trebui să fie fără proteină, alege una de calitate care să te ajute să elimini grăsimea din jurul taliei şi aici ne referim bineînţeles la proteinele care provin din peşte, carnea de pui sau de curcan.

Lactatele accelerează procesul de slăbire

2 jpg jpeg

Pe lângă faptul că ajută la întărirea oaselor mai ales datorită aportului de calciu, lactatele sunt indicate şi pentru capacitatea lor de a accelera procesul de slăbire. Sunt un bun aliat pentru a te proteja de apariţia osteoporozei, a surplusului de kilograme şi inclusiv a hipertensiunii.

Migdalele, gustarea perfectă

2 jpg jpeg

Atât migdalele cât şi alte nuci ajută la construcţia frumoasă a masei musculare, reduc poftele, te ţin la distanţă de poftele nesănătoase şi sprijină bunul demers cardiac.

Abdomenul plat cere un consum regulat de nuci, migdale sau alune de pădure.

Indicat ar fi să eviţi produsele ambalate, aceastea conţin o cantitate mare de sare şi zaharuri ce nu fac deloc o combinaţie bună cu dorinţa ta de a scăpa de colăcei.

Consumă-le cât de des poţi în starea lor naturală şi ai grijă să nu exagerezi cu cantitatea, maxim o mână pe zi. Şi bineînţeles, mestecă-le încet şi bine şi nu uita să bei apă suficientă.

Avocado îţi menţine abdomenul plat

2 jpg jpeg

Poţi să alegi fulgii de ovăz dimineaţa la micul dejun alături de un kefir, aceştia vor reduce nivelul de colesterol rău, îţi vor oferi senzaţia de saţietate timp îndelungat şi contribuie la sculptarea abdomenului perfect.

De asemenea, ouăle nu ar trebui să lipsească din alimentaţia ta, şi ele ajută la construirea musculaturii frumoase, ard grăsimile mai repede şi ţin kilogramele la distanţă.

Citeşte şi: De ce să mâncăm avocado

Avocado conţine grăsimile benefice pentru organismul tău, care ajută foarte mult la eliminarea surplusului de kilogramelor. Bogat în grăsimi monosaturate, vitamine, minerale şi antioxidanţi şi te ajută să învingi poftelor alimentare.

În plus, apa trebuie să fie aliatul tău de nădejde. Obligatoriu ai nevoie de un pahar dimineaţa, pe stomacul gol, şi un pahar înainte de masă.