Băuturi interzise în cura de slăbire

1 2 jpg jpeg

Mai mult, exist─â persoane care ├«┼či controleaz─â atent alimenta┼úia ├«n timpul curelor de sl─âbire, dar care neglijeaz─â complet capitolul lichide.

Astfel, pe l├óng─â o hidratare intens─â a organismului, consumul corect de lichide ne poate ajuta s─â ardem mai multe calorii prin accelerarea metabolismului ┼či s─â ne ├«mbun─ât─â┼úim digestia. Iat─â, a┼čadar, o list─â cu b─âuturile care ├«┼úi pun silueta ├«n pericol sau pe care ar trebui s─â consumi mai rar pe perioada dietei!

Băuturi interzise în cura de slăbire: cele carbogazoase

B─âuturile carbogazoase se afl─â ├«n fruntea listei atunci c├ónd vine vorba de b─âuturi interzise ├«n timpul curei de sl─âbire, fiind ┼či cele mai mari surse de calorii.

├Än plus, sucurile acidulate, fie ele din a┼ča-zise ,,fructe'', nu au nici un beneficiu nutri┼úional, dimpotriv─â con┼úin calorii, zah─âr ┼či alte chimicale pe care, din p─âcate, corpul le stocheaz─â.

Băuturi interzise în cura de slăbire: cele energizante

Ca ┼či sucurile acidulate, b─âuturile enrgizante sunt adev─ârate bombe calorice ┼či trebuie excluse complet din alimenta┼úie. Astfel, ├«n caz c─â face┼úi sport ┼či sim┼úi┼úi nevoia s─â v─â energiza┼úi ┼či s─â v─â hidrata┼úi, miza┼úi ├«ntotdeauna pe ap─â ├«n care pute┼úi ad─âunga c├óteva felii de l─âm├óie, de lime sau de castravete.

Băuturi interzise în cura de slăbire: alcoolul

B─âuturile alcoolice tari ┼či dulci ├«ngra┼č─â din cauza con┼úinutului ridicat de glucide care se metabolizeaz─â rapid ┼či se depun ca rezerv─â ├«n urma stimul─ârii secre┼úiei de insulin─â.

Unii speciali┼čti sunt de p─ârere c─â alcoolul poate fi consumat ├«n timpul dietelor dac─â acesta este combinat corect. De exemplu, dac─â v─â dori┼úi vodc─â sau tequila, ├«nlocui┼úi apa tonic─â, plin─â de calorii, cu suc natural din fructe.

Totodată, vinul conţine cele mai puţine calorii dintre toate băuturile alcoolice. Mai precis, un pahar conţine 90 de calorii.

Băuturi interzise în cura de slăbire: sucurile de fructe

Combina┼úiile de fructe sub forma sucului cu pulp─â, consumat la micul dejun, nu sunt recomandate ├«n timpul curelor de sl─âbire, sus┼úin nutri┼úioni┼čtii americani.

De exemplu, orice suc care con┼úine ┼či banane este bogat ├«n calorii, iar dac─â optezi pentru produsele de la restaurant ├«n detrimentul celor ob┼úinute de tine ├«n cas─â, ├«ndulcitorii, cremele ┼či fri┼čca acestor b─âuturi pot d─âuna dietei tale.

├Än schimb, sucul ob┼úinut din pulpa de ro┼čii este alegerea mai multor persoane pentru cura de sl─âbire. El este bogat ├«n nutrimen┼úi ┼či con┼úine fibre, care controleaz─â ┼či diminueaz─â apetitul.