Băutura cu piper care te ajută să slăbeşti rapid

2 jpg jpeg

Vei da jos rapid colăcei din zona abdomenului, iar silueta ta se va apropia rapid de cea la care visezi.

Tratează diabetul şi întăreşte sistemul imunitar

Această licoare s-a dovedit eficientă pentru întărirea sistemului imunitar, dar şi pentru tratarea unor boli precum diabetul. Dar asta nu e tot! Te ajută să scapi şi de kilogramele în plus care îţi dau mari bătăi de cap şi nici nu trebuie să te înfometezi.

Cum se prepară

Licoarea-minune care te scapă de kilogramele în plus se prepară astfel: ai nevoie de un pahar cu apă plată, 2 linguriţe de piper negru boabe şi un praf de sare. Aceste ingrediente îţi ajung pentru o singură porţie.

Apoi, trebuie să pui apa şi piperul la fiert, iar atunci când dă în clocot, adaugi sarea şi opreşti focul. Strecori apa şi o bei cât încă este călduţă.

Câte zile trebuie băută şi cât te ajută să slăbeşti

Trebuie să faci acest lucru o dată pe zi, timp de 30 de zile şi vei da jos între 5 şi 8 kilograme. Ea are proprietatea de a accelera metabolismul. În plus, deşi îţi topeşte grăsimea, nu te vei simţi deloc slăbit. Această băutură are şi efect energizant.

Ce boli previne

Beneficiile acestei licori nu se opresc aici. Ea te ţine departe de afecţiuni cum este constipaţia şi reglează tranzitul intestinal.

Sfaturi utile

Pe perioda acestei cure, este esenţial să te hidratezi bine. Asta înseamnă să bei 2 l de lichide pe zi, dintre care jumătate apă. Restul din cantitatea zilnică necesară poate fi procurat din supă, ciorbă, compoturi, ceaiuri.