Băutura care te ajută să slăbeşti 10 kg în 3 săptămâni

1 2 jpg jpeg

Da! Această băutură chiar vă va ajuta să slăbiţi 3,5 kg pe săptămână! Însă, acest lucru nu se va întâmpla dacă vă înfruptaţi cu ciocolată, shaorma şi salam ori merdenele. Sau dacă staţi toată ziua în pat! Practic, această băutură grăbeşte procesul de slăbire, dar trebuie să aveţi grijă la ce mâncaţi şi să nu duceţi o viaţă sedentară.

Când trebuie consumată

Această băutură trebuie consumată în fiecare dimineaţă, cu o jumătate de oră înainte de micul-dejun, dar şi în fiecare seara, cu o oră înainte de culcare:

Iată ce ingrediente sunt necesare!

- apă, - lămâie, - ghimbir, - mentă, - soc, - coaja de la două portocale.

Cum se prepară

Avem nevoie de 3 l de apă în care se pune zeama de la două lămâi. În această zeamă se adaugă două mâini de flori de soc şi câteva frunze de mentă, dar şi puţin ghimbir dat pe răzătoare. Apoi, se pun coji de portocală. Toate acestea se mută într-un borcan. Acesta se depozitează pe balcon, într-un loc în care soarele să aibă acces la el. După 7 zile, puteţi începe să beţi câte un pahar dimineaţa şi unul seara. Efectele nu se vor lăsa prea mult aşteptate!

Ce alimentaţie să adoptaţi

Ca să aveţi rezultate cât mai bune, trebuie să aveţi grijă şi la alimentaţie. Renunţaţi la dulciuri, făinoase, prăjeli, mezeluri, fast-food şi introduceţi în alimentaţia voastră cât mai multe fructe şi legume (crude, fierte, la aburi, pe grătar ori la cuptor). Aveţi voie şi iaurturi şi brânză, dar acestea trebuie să fie slabe în grăsimi. De asemenea, puteţi mânca peşte, carne de pui şi de curcan.

Aveţi voie să beţi apă plată şi minerală, ceai verde, ceai negru, ceai de păpădie, ceai de soc şi o ceaşcă de cafea pe zi (neîndulcită).

Mişcare adevărată!

Pentru a slăbi frumos şi armonios, trebuie să faceţi în fiecare zi 20-30 de minute de mişcare. Dar mişcare serioasă. Să simţitit că vă scoate din zona de confort.

Succes!