Aşa am reuşit să slăbesc!

1 2 jpg jpeg

„Drama vieţii mele a început acum patru ani, în Spania. Pe lângă dorul de casă şi singurătatea care mă încolţea acolo, am primit vestea că singura bunică rămasă în viaţă a murit. Din acel moment, totul s-a schimbat.

M-am închis în mine, nu mai vorbeam cu nimeni şi am ajuns în spital din cauza unei depresii. Tratamentul a fost foarte puternic şi cu toate că pe prospect scria că provoacă îngrăşare excesivă, nu am crezut nicio clipă că în mai puţin de un an de la începerea tratamentului mă voi îngrăşa 55 kg.

Aşa am ajuns la greutatea de 115 kg. Viaţa mea era un calvar. Nu-mi găseam haine pe măsură şi nimeni nu mă angaja din cauza felului în care arătam, cu toate că am terminat o facultate”, îşi aminteşte cititoarea noastră. A ales regimul disociat

În 2009, Alexandra a decis că trebuie să slăbească. A căutat prin diverse cărţi, s-a informat şi a ales dieta disociată, un regim bazat pe separarea grupelor alimentare (se evită combinarea proteinelor cu grăsimile şi cu carbohidraţii).

„Am reuşit ca în mai puţin de doi ani, cu toate piedicile pe care mi le punea tratamentul medicamentos, să slăbesc 54 kg.

Am înţeles încă de la început că disocierea alimentelor este cea mai importantă, şi în aceeaşi măsură, contează şi indicele glicemic al alimentelor. În fiecare zi a săptămânii mâncam doar un anumit aliment.

Spre exemplu: luni mâncam legume, marţi - carne, miercuri - fructe, joi - lactate degresate, vineri - peşte, iar în weekend îmi alegeam oricare aliment permis.

După 5 luni, am schimbat puţin dieta, dar bazându-mă pe aceleaşi principii menţionate mai sus. Am continuat cu trei zile de disociat şi anume

1. legume+fructe (dar nu la aceeaşi masă);

2. carne de pui (în special piept de pui, se pot mânca şi pulpe de pui, dar fără piele şi niciodată prăjite)

3. lactate degresate. Ţineam dieta, după care mâncam sănătos, dar fără prăjeli, pâine, făinoase şi dulciuri. După o perioadă, reluam.

Pe lângă dietă, m-a ajutat şi faptul că am băut cel puţin un litru de apă pe zi, plus trei căni de ceai verde.“

Câştigă CU POVESTEA TA 1 aparat hidromasaj

Trimite-ne povestea ta despre cum ai reuşit să slăbeşti şi te premiem. Ne poţi trimite email pe adresa remediisanatate@click.ro, în care ataşezi şi poze de dinainte şi după ce ai slăbit.

Alexandra a câştigat un aparat de hidromasaj pentru picioare.