Aşa am reuşit să slăbesc!

1 2 jpg jpeg

La scurt timp după reuşită, s-a îndrăgostit de un viitor pilot, din dragostea lor rezultând un băieţel. După naştere, delăsarea şi lipsa de informaţii au adus-o, de la 57 de kilograme, la 97, apoi la 130 de kilograme.

Gabriela are o înălţime de 170 cm. „N-am înţeles sau n-am vrut să înţeleg ce mi se întâmpla în toţi acei ani.

Punctul culminant a fost în 2009, când am fost la un pas de divorţ“, povesteşte Gabriela. Ea şi-a dat seama la timp că trebuie să facă ceva pentru a-şi salva căsnicia, dar şi pentru sănătatea ei. A renunţat la dulciuri şi la grăsimi

Era derutată şi nu ştia ce să facă pentru a scăpa de kilogramele în plus. De aceea, a ales să se înfometeze.

„Timp de zece zile, n-am mâncat nimic, beam doar apă şi cafea, până m-a dus soţul de urgenţă la spital. Toate analizele mi-au ieşit foarte rău“, şi-aminteşte cititoarea noastră. Aşa că s-a apucat să studieze cărţile nutriţioniştilor care militau pentru stilul de viaţă sănătos.

„Am realizat că făceam cele mai nefericite combinaţii de alimente şi am eliminat treptat mezelurile, grăsimile în exces, dulciurile, sucurile etc. Mi-am dat seama că trebuie să-mi schimb stilul de viaţă, dar nu de azi pe mâine.

De exemplu, mâncam cartofi prăjiţi, aceştia fiind o bombă calorică. Ulterior, am început să mănânc cartof copt în combinaţie cu alte legume, nu cu carne, cum făceam înainte, iar în cele din urmă am scos de tot cartoful din alimentaţie.

Începând din 2010, am început să mănânc doar carne de pui, de peşte şi de curcan, toate fără piele şi preparate la abur sau fierte.

Din martie 2010, nu am mai mâncat carne, doar peşte. Înainte îmi îndulceam cafeaua cu sirop de agave, dar de la mijlocul anului 2010 nu mai folosesc niciun îndulcitor.

Beau 2 litri de apă plată pe zi, folosesc lămâia pentru salate şi mănânc multe fructe şi legume proaspete. Acum analizele au ieşit bine şi mă simt ca la 20 de ani“, ne-a povestit Gabriela triumfătoare.

Câştigă CU POVESTEA TA!

Trimite-ne povestea ta despre cum ai reuşit să slăbeşti şi te premiem. Ne poţi trimite email pe adresa remediisanatate@click.ro, în care ataşezi şi poze de dinainte şi după ce ai slăbit. Gabriela a câştigat un salon profesional de manichiură.