Aşa am reuşit să slăbesc!

1 2 jpg jpeg

Şi-a cumpărat o carte de nutriţie, din care a învăţat că nu numai ceea ce mănânci, ci şi felul în care mănânci poate face rău. „Astfel, nu am mai mâncat la TV şi nici în grabă; bineînţeles cele trei mese şi două gustări pe zi au fost sfinte pentru ­mine”, ne-a spus cititoarea noastră. A renunţat la prăjeli şi la sosuri

Ioana nu a renunţat la pâine, însă a ales-o pe cea integrală. „În general, pastele, cerealele şi orezul am preferat să fie integrale, şi nu rafinate. Am renunţat şi la prăjeli, şi la sosuri, iar uleiul de floarea-soarelui l-am înlocuit cu cel de măsline.

La capitolul lactate, am încercat să le aleg pe cele cu conţinut mai mic de grăsime (1,5- 2%). Am renunţat la caşcaval şi am ales mozzarella, care este mai săracă în grăsimi, însă foarte gustoasă. Smântâna am încercat să o evit pe cât posibil.

Mezelurile le-am exclus de la început şi am consumat doar carne gătită la cuptor, pe grătar sau la aparatul cu aburi. Am mâncat peşte şi carne de pui, mai rar de porc.

Ţinând cont de grăsimile care ne sunt necesare, am evitat produsele de patiserie şi pe cele de tip fast-food şi am consumat nuci, avocado şi ulei de măsline”, zice Ioana.

Pentru ea, un mic dejun potrivit este alcătuit din lapte ­(200 ml), musli (o jumătate de cană) şi un fruct. Ca gustări, preferă fie un fruct, fie un iaurt, un baton cu cereale sau fructele uscate.

Cititoarea noastră a înţeles că fără mişcare nu poate obţine rezultatele dorite, aşa că a făcut şi sport, de trei până la cinci ori pe săptămână (aerobic, Tae bo, fitness).

„Au fost perioade când nu am mai avut timp de un abonament la o sală de sport şi atunci am făcut diferite exerciţii pe saltea după metoda Pilates şi, bineînţeles, jogging.“ Acum, Ioana are 62 kg.

2 jpg jpeg

Câştigă CU POVESTEA TA un aparat de eliminat celulita

Trimite-ne povestea ta despre cum ai reuşit să slăbeşti şi te premiem. Ne poţi trimite email pe adresa remediisanatate@click.ro, în care ataşezi şi poze de dinainte şi după ce ai slăbit. Ioana a câştigat un aparat de eliminat celulita.