Adevărul complet despre slăbit: ”Până nu apare motivaţia reală, nu mişcăm un deget!”

1 2 jpg jpeg

Dacă reuşeşti să urmezi această schemă lucrurile devin foarte simple, pe lângă asta mai există şi mici trucuri la care poţi apela pentru a te mândri mai apoi cu silueta ta.

Medicul Florin Ioan Bălănică explică de ce mulţi nu reuşesc să bifeze o dată pentru totdeauna promisiunea începutului de an.

”Majoritatea oamenilor îşi doresc să arate bine, iar slab este asociat cu aspectul plăcut şi abordarea unor stiluri vestimentare diverse. Dar, de la dorinţă la faptă este drum lung, pentru că sanatatea sau aspectul plăcut nu apar de la sine, nu sunt un dat, ci necesită efort şi nu toţi sunt dispuşi să-l facă.

Şi nu-i uşor, iar acest lucru vi-l spune un fost obez. Până nu apare motivaţia reală, nu mişcăm un deget, iar aceasta poate fi un exemplu de reuşită din anturajul nostru sau apariţia unei boli care ne sperie. Este evident că ar trebui să facem ceva mânaţi de exemple, dar din păcate, marea majoritate a persoanelor care se adresează clinicii sunt motivaţi de frica apariţiei unei boli”, explică mecanismul eşecului dr. Florin Ioan Bălănică.