Această dietă rapidă poate duce la rezultate majore

1 2 jpg jpeg

Poţi mânca în continuare o dietă variată, care să include proteine, fructe, legume şi carbohidraţi (cei sănătoşi), dar trebuie să renunţi la tot ceea ce vine ambalat şi procesat. În absenţa alcoolului şi a zahărului, pancreasul tău va produce mai puţină insulină, ceea ce înseamnă că în loc de a fi stocată că şi grăsime, glucoza va fi arsă pe loc, şi vei avea mai multă energie.

În numai o săptămâna, pielea iţi va deveni mai suplă, deoarce lipsa zahărului promovează colagenul. De asemenea, vei dormi mai bine, deoarece chiar dacă un pahar de vin pare să te facă să adormi mai repede, de fapt somnul nu este la fel de adânc. Atunci când nu mai bei, vei observa că te odihneşti mai bine. Vei avea un stomac mai plat, pentru că atunci când renunţi la alimentele procesate şi ambalate, renunţi şi la sarea care este ascunsă în aceste produse şi care te şi balonează.

Odată ce renunţi la aceste alimente nesănătoase pline de calorii, vei vedea că începi şi să slăbeşti. Pentru a reuşi să dai restart organismului şi să ţii cu succes această dietă, evita orice aliment care provine dintr-un ambalaj, alcoolul, şi zaharurile adăugate, adică cele care se găsesc în dulciuri şi sosuri.

Ai voie să mănânci legume, fructe, proteine precum pui şi peste, lactate şi carbohidraţi sănătoşi precum quinoa şi cereale integrale.