7 alimente-MINUNE care nu trebuie să-ţi lipsească din dieta de slăbit

1 2 jpg jpeg

Cu ajutorul acestora vei slăbi destul de repede şi fără efect yo-yo. Include în dietă aceste alimente timp de cel puţin 90 de zile!

1. Usturoi

Ia , pe stomacul gol, un căţel de usturoi.

2. Apă caldă cu lămâie

În fiecare dimineaţă (după ce ai mâncat usturoiul), bea un pahar de apă plată călduţă, în care să storci un sfert de lămâie.

3. Ovăz

Este un aliment extrem de săţios. Îl poţi consuma la masa de dimineaţă. Pune câteva linguri de ovăz în 125 ml de iaurt. Un mic dejun extrem de sănătos, dar şi săţios.

4. Ardei iute

Mănâncă ardei iute în fiecare zi şi vei scăpa rapid de câţiva centimetri din talie. Acesta ajută la arderea grăsimilor. Îl poţi pune în salatele pe care le faci la prânz sau la cină.

5. Ouă

Şi ouăle te ajută să slăbeşti. Un studiu a demonstrat faptul că femeile care au avut o dietă la micul dejun care a inclus ouă au slăbit de 2 ori mai mult spre deosebire de cele care au consumat aceleaşi calorii, dar n-au mâncat şi aceste alimente.

6. Mere

Sunt studii care au demonstrat şi faptul că persoanele care consumă un măr pe zi reuşeşc să slăbească mai uşor decât persoanele care nu fac acest lucru. Aşa că, la gustări, alege mere.

7. Carne de vită

Alte cercetări au arătat că aceia care au consumat carne de vită au slăbit mai repede şi mai mult decât persoanele care au avut un aport asemănător de calorii, dar n-au ales acest tip de carne. Pregăteşte-o la cuptor, alături de broccoli, conopidă ori spanac.

Ce alimente sunt interzise

Nu ai voie să te atingi în această cură de slăbire de sucuri carbogazoase, făinoase, prăjeli, dulciuri, alcool şi nici de mâncarea de tip fast-food. În schimb, poţi bea o ceaşcă de cafea pe zi, neîndulcită.

Nu uita să faci mişcare şi să bei multă apă!