5 gustări sub 100 de calorii

1 2 jpg jpeg

Gustări sub 100 de calorii - Tartină cu brânză

Atunci când îţi este poftă de ceva crocant, o pungă de covrigei pare alegerea perfectă. Însă ce-ar fi dacă i-ai înlocui cu o variantă mai sănătoasă şi care te va ajuta să obţii şi talia mult visată? Unge o felie medie de pâine integrală cu brânză degresată şi presară 2 măsline fără sâmburi tăiate mărunt. Pune tartina la cuptor câteva minute, până când devine uşor arămie. Pâinea prăjită este alegerea ideală pentru o gustare, iar calciul din brânză te va ajuta să mai scapi de kilogramele nedorite întrucât accelerează metabolismul. O porţie are aproximativ 90 de calorii.

Gustări sub 100 de calorii - Salată din 3 fructe

Îţi poţi „păcăli” nevoia de dulce printr-o delicioasă salată de fructe. Pentru a nu depăşi numărul de calorii, este bine să alegi fructe cu un conţinut redus de zahăr, cum sunt merele, grepfrutul, portocalele, ananasul sau kiwi. O salată ideală este cea preparată din o jumătate de măr, 100 grame de ananas proaspăt şi o jumătate de grepfrut. Are doar 100 de calorii, iar fibrele din fructe îţi vor oferi o senzaţie de saţietate de lungă durată.

Pont: În cazul în care nu ai timp să-ţi prepari o salată, o poţi înlocui cu o jumătate de grepfrut. Dacă ţi se pare prea amar mai poţi adăuga o linguriţă cu miere.

G ustări sub 100 de calorii - Un castronel cu popcorn

Banalele floricele de porumb se pot dovedi o gustare ideală, dacă ştii cum să le pregăteşti. Într-adevăr, untul sau caramelul le oferă o savoare deosebită, dar şi aportul caloric va fi considerabil mai mare. Prepară-le în schimb cu o lingură de ulei, iar pentru un plus de gust presară puţină pudră de ardei iute.

Află mai multe idei pe clickpentrufemei.ro