Curele de Detoxifiere - Când Ştii că Organismul tău are Nevoie de un ‘’Restart’’?

1 clicksanatate gradina sanatatii jpg jpeg

Acumularea toxinelor în corp are un impact nefericit, atât asupra sănătăţii fizice, cât şi asupra celei mentale. Principalele simptome care apar în cazul acesta sunt oboseala cronică, insomnia, afecţiuni cronice, dureri de cap şi sensibilitate ridicată la anumite alimente sau substanţe.

De ce este vital să ne detoxifiem organismul în mod regulat?

Toxinele se ‘‘adăpostesc’’ în ţesuturi şi celulele organismului şi implicit în creier. În timp, scad rezistenţa sistemului imunitar şi afectează metabolismul.

Toxinele din mediul înconjurător provoacă o mulţime de boli. Organismul deţine un mecanism propriu prin care păstrează la distanţă elementele nocive, dar activitatea de apărare a acestuia trebuie susţinută prin diferite mijloace.

Un sistem imunitar slăbit, dezvoltă un grad de sensibilitate la boli şi astfel, organismul este mai predispus la infecţii şi afecţiuni. Obiceiul de detoxifiere regulată întăreşte capacitatea organismului de a lupta contra bolilor.

Toxinele încetinesc arderile de grăsimi din organism, fapt care conduce la obţinerea de kilograme în plus. Obezitatea este un prim pas către boli cronice precum diabet, boli cardiovasculare sau hipertensiune.

Detoxifierea elimină radicalii liberi din corp şi metalele grele, elemente care accelerează procesul de îmbătrânire prematură. Detoxifierea făcută în mod regulat, stimulează capacitatea organismului de a acumula uşor nutrienţi, vitamine şi antioxidanţi.

Organismul nu funcţionează corespunzător atunci când e copleşit de toxine. Stilul de viaţă dezorganizat, alimentaţia precară din punct de vedere nutriţional şi lipsa activităţii în aer liber, duc la dureri articulare, migrene, insomnii, energie scăzută şi probleme digestive.

Prin detoxifiere, calitatea somnului cunoaşte îmbunătăţiri, creşte nivelul de energie, tonusul va atinge cote maxime, astfel că, vei începe ziua în forţă şi vei putea să îţi desfăşori activităţile zilnice la cel mai ridicat randament.

Substanţele toxice din produsele alimentare sau din mediul înconjurător deteriorează aspectul pielii. Purificarea organismului de substanţe nocive, îndepărtează riscul de acnee, întăreşte unghiile şi părul.

Sistemul digestiv, nervos şi secreţiile hormonale lucrează simultan. Un organism sufocat de toxine, provoacă o desincronizare a acestor sisteme şi în consecinţă, apar dezechilibre digestive, hormonale şi stări de stres şi nervozitate.

Semne prin care organismul îţi cere ajutorul

O cură de detoxifiere atrage doar numeroase îmbunătăţiri la nivelul tuturor funcţiilor organismului. Prin urmare, sugerăm suplimentele complete pentru curăţarea toxinelor din corp.

Care sunt semnele care sugerează că un organism are nevoie de un regim de detoxifiere?

  • Disconfort fizic continuu

Digestia problematică, senzaţia de oboseală, lipsa de chef, durerile abdominale sunt câteva simptome care te ţin blocat şi îţi reduc capacitatea de implicare activă în orice activitate.

O perioadă de repaos în care îţi purifici sângele este ca un nou start: revii la energia de altădată, funcţiile organismului îşi reiau activitatea, iar tu începi alt regim alimentar mai sănătos pentru corp şi minte.

  • Puterea scăzută de concentrare

Capacitatea redusă de concentrare sau de memorare este consecinţa alimentării haotice pe bază de alimente procesate, cu deficit nutritiv.

  • Orice dietă de slăbit este sortită eşecului

Este frustrant atunci când chiar depui efort să limitezi porţiile de mâncare, să te hrăneşti la ore fixe, să eviţi mesele târzii şi în ciuda tuturor eforturilor nu reuşeşti să scapi de kilogramele în plus. După cum am specificat deja, toxinele afectează capacitatea naturală a organismului în arderea grăsimilor.

  • Ai un apetit uimitor

Alimentaţia greşită are un impact major asupra digestiei, a echilibrului hormonal şi a metabolismului, situaţie care îţi furnizează o senzaţie falsă de foame şi pofta de a ciuguli între mese.

  • Sensibilităţile alimentare

Dacă stomacul tău este sensibil la anumite alimente sau substanţe, produsele alimentare naturale vor elimina senzaţia de confort care apare după fiecare masă.

Cum ne detoxifiem corect organismul?

După cum ştim, organismul nostru este adesea expus la toxine, poluanţi, agenţi patogeni sau otrăvuri. Toate acestea cumulate, deteriorează calitatea vieţii. În consecinţă, organismul cere să i se ofere un ‘‘restart’’ printr-un regim corect de detoxifiere.

Pentru a descoperi cele mai potrivite soluţii de curăţare a organelor, am conceput o listă cu soluţii utile pentru un refresh cu rezultate.

  • Aportul de fibre

Afecţiunile colonului se manifestă prin constipaţie. Această consecinţă poate fi eliminată prin consumul de fibre. Fibrele insolubile ajută la retenţia apei la nivelul colonului, favorizând digestia.

  • Apa cu lămâie

Lămâia conţine acid citric şi acest element este menit să distrugă moleculele de grăsime. Evită să consumi citrice pe stomacul gol. Altfel, rişti să ţi se deterioreze membrana protectoare a stomacului.

  • Activitatea zilnică

Minim 30 de minute de sport în fiecare zi, ajută la menţinerea sub control a kilogramelor în plus, dar ajută şi funcţionarea optimă a digestiei. De asemenea, toxinele sunt eliminate implicit prin transpiraţia produsă în timpul efortului.

  • Hidratarea

Consumul zilnic de minim 2 litri de apă ajută la funcţionarea rinichilor, a digestiei şi la întreţinerea pielii.

  • Meditaţia

Specialiştii recomandă câteva minute de meditaţie, zilnic. Aceştia susţin că efectele unei meditaţii efectuate corespunzător se resimt pentru tot restul zilei.