Ce nuanţe de ojă se poartă toamna aceasta

1 opixfall abstract after dark studio 0332 500x500 jpg jpeg

Micile bucurii ale unei femei nu ţin cont de sezon, dar fac bine la starea de spirit. Manichiura este una dintre ele. Acordă-i atenţie! Ultimele tendinţe pentru toamnă oferă nuanţe versatile care te vor ajuta să fii în ton cu vremea de afară.

Sezonul acesta, alege tonuri delicate şi fluide de lila şi roz mixate cu nuanţe calde, dar metalice de toamnă, de la roz metalizat la marouri bogate aurii. Tente îndrăzneţe de zmeuriu, burgund şi verde pin sunt contrabalansate de nuanţe prăfuite de bleu închis şi gri.

ˮCuloarea unghiilor este accesoriul suprem în acest sezon şi poate reprezenta baza look-ului tău de toamnă. Pe măsură ce îţi afirmi individualitatea prin modă, unghiile tale ar trebui să îţi sublinieze garderoba impecabilă şi să atragă atenţia asupra întregului look. Culorile neutre sunt o alegere fresh şi modernă pentru pentru manichiura din acest sezonˮ, spune Diana Marandiuc, Education Manager OPI România.

Am ales pentru tine nuanţele de ojă care se vor purta în sezonul rece, care îţi vor completa look-ul şi îţi vor conferi un plus de sofisticare.

Primul pas pentru a fi în tendinţe este înlocuirea nuanţelor aprinse în favoarea celor mate, inspirate de culorile toamnei.

Pe măsură ce se răceşte vremea, optează pentru lacurile în tente de albastru. Fără îndoială, această culoare este un must have pentru toamnă. Nuanţele nude rămân în trend în perioadă rece. Vei vedea cât de bine pun în valoare şi pielea bronzată. Se poartă şi nuanţele de roz pal, dar şi cele de roz sidefat. Acestea te vor ajuta să faci tranziţia de la vară la toamnă foarte uşor.