Ce manichiuri se poartă în 2022

1 mystic magenta gce07 lifestyle hand 3018 1 jpg jpeg

În 2022, avem parte de noutăţi cosmetice la fiecare pas, dar şi de tendinţe cool şi inovatoare. Dacă la fiecare început de an suntem interesate de tipul de haine care se poartă, sau de machiaje şi coafuri, acelaşi lucru îl putem spune şi despre manichiuri.

În ultimii ani, manichiura reprezintă atât cartea noastre de vizită, cât şi modalitatea ideală de a ne putea exprima.

”Noi credem că, cele mai râvnite dintre noile linii în manichiură vor fi cele care imprimă unghiilor un look care imită marmura în nuanţe de roz delicat”, afirmă Diana Marandiuc, Education Manager OPI România.

Unghii care imită marmura

Dacă în 2021, manichiura French era un must-have, anul acesta avem nevoie de un design ceva mai complex. Încearcă o manichiură diferită în care să jonglezi cu nunaţele sau să variezi tonurile neutre şi accentele îndrăzneţe.

3 marble nails jpg jpeg

Gri-albăstrui

Pantone a anunţat că albastru Periwinkle este culoare anului 2022, dar versatilitatea este un cuvânt cheie pentru lacul de unghii. Nouă, celor de la OPI, ne place gri-albăstrui. Da, e o nunţă care se potriveşte perfect cu orice ton al pielii şi, pe lângă asta poate fi folosit cu uşurinţă ca bază în orice manichiură cu model.

2 grey nails jpg jpeg

Unghii roz

Manichiura roz a fost întotdeauna una de impact, fie că vorbim de tonurile puternice sau de cele tonurile. Rozurile se potrivesc cu orice. Poţi începe anul cu o pată de culoare. Chiar dacă pare a fi o nuanţă ideală zilelor de vară, te provoacă să-ţi depăşeşti puţin limitele.