3 recomandări de modele de manichiura pentru Sărbători

1 oja jpg jpeg

Decembrie este sezonul strălucirii, al farmecului. Feminitatea se declină sub toate formele şi stilurile, iar tu nu trebuie decât să te adaptezi tendinţele stilului tău şi să te bucuri de unicitatea ta!

Specialiştii OPI îţi recomandă pentru perioada care urmează 3 modele inedite de manichiură, perfecte pentru petrecerile de Crăciun şi Revelion.

O manichiură clasică cu un detaliu subtil şi elegant!

Dacă preferi o manichiură într-o singură culoare, dar nu îţi doreşti să apelezi la acelaşi model, poţi opta pentru un detaliu subtil, dar elegant. Optează o manichiură într-o singură culoare, precum roşu sau nude, iar pe degetul inelar mergi pe o altă culoare, mai intensă sau mai strplucitoare. De exemplu, poţi alege un auriu intens, sidefat, argintiu cu sclipici sau un maro cu particule de auriu!

O manichiură cu model de sarbatori!

Modelele de sărbători sunt ideale dacă îţi doreşti o manichiură ieşită din tipare! Poţi încerca desene simple sau poţi cere Nail Specialistului stickere de Crpciun! Spre exemplu, steluţe, fulgi de nea, oameni de zăpadă, brăduţi, spiriduşi sau chiar pe Moş Crăciun. Tot ce trebuie să faci este să îţi aminteşti de ce desenai atunci cînd erai mică şi să ceri ajutor.

Pentru o manichiura glam, poţi alege culori precum auriu sau argintiu şi te asigurăm că vei obţine un efect elegant şi strălucitor!

Un french absolut inedit!

Manichiura french poate fi ideea perfectă pentru sărbători dacă o adaptezi puţin! Renunţă la albul clasic, înlocuieşte-l cu auriu, cu argintiu sau cu sclipici. Daca vrei să ai unghii colorate, poţi să ceri un french pe o baza de roşi, nude, gri sau alb.