Oteţul te fereşte de indigestii

1 2 jpg jpeg

Ameliorează durerile de picioare

Amestecă jumătate de pahar de oţet de mere cu două linguriţe de miere şi doi litri de apă fierbinte. Pune acest amestec într-un lighean şi ţine picioarele până când începi să simţi că apa nu mai e suficient de caldă.

Încearcă tratamentul seara, înainte de culcare. Astfel, vei reuşi să ameliorezi durerile de picioare. În plus, acest leac te poate ajuta să scapi şi de crampele musculare.

Te ajută să ai un păr strălucitor

Oţetul te va ajuta să ai un părul strălucitor şi catifelat, mai uşor de pieptănat. Tratamentul cu oţet îl poţi prepara chiar tu. E foarte simplu de făcut. Îţi va lua doar două minute şi nu este costisitor.

Iată ce trebuie să faci: amestecă jumătate de pahar cu oţet de mere cu jumătate de pahar cu apă călduţă. După ce ţi-ai spălat părul cu şampon, clăteşte-l cu acest amestec. Lasă oţetul să acţioneze timp de trei minute, apoi clăteşte bine cu apă.

Spune ADIO durerilor de gât

Oţetul este un remediu naturist grozav şi în durerile de gât. Este recomandată o gargară preparată dintr-o linguriţă de oţet într-o cană cu apă calduţă. În scurt timp, vei scăpa de durerile de gât.

Reduce simptomele indigestiilor

În cazul unei indigestii, este recomandată o linguriţă de oţet. Aceasta poate calma durerile gastrice.

Tratează „urechea înotătorului”

Oţetul te poate scăpa şi de „urechea înotătorului”, o afecţiune care se localizează în canalul otic din cauza bacteriilor şi fungilor care se găsesc în apă. Amestecă părţi egale de oţet şi alcool medicinal. Îmbibă cu acest amestec o bucată de vată sau o compresă şi aplic-o în urechea cu probleme.

Calmează înţepăturile de insecte

Şi durerile care apar în cazul înţepăturilor de insecte pot fi calmate prin aplicarea de comprese cu oţet pe locul dureros.