Cele mai BUNE tratamente naturiste împotriva arsurilor la stomac

1 2 jpg jpeg

Zeama de cartofi

Un excelent remediu naturist care te poate sc─âpa rapid de arsurile la stomac s-a dovedit a fi zeama de cartof. O po┼úi prepara chiar ┼či tu. Este foarte simplu acest proces ┼či te va ┼úine ocupat doar un minut, maxim dou─â. Iat─â ce trebuie s─â faci: storci un cartof crud la storc─âtor, iar apoi bei zeama rezultat─â (ea trebuie consumat─â imediat dup─â preparare).

E recomandat să faci acest lucru în fiecare dimineaţă, timp de două săptămâni. În scurt timp, arsurile vor fi doar o urâtă amintire.

Infuzia din r─âd─âcin─â de nalb─â mare

Ai nevoie de o linguri┼ú─â de plant─â uscat─â (se g─âse┼čte ├«n farmaciile naturiste) ┼či de 250 de ml de ap─â clocotit─â. Planta se pune peste ap─â ┼či se las─â pentru 12 minute la infuzat. Aceast─â infuzie o s─â elimine rapid arsurile de la stomac. ├Än acest sens, bea o can─â cu infuzie din r─âd─âcin─â de nalb─â mare, ├«n fiecare sear─â, ├«nainte de somn.

Bicarbaonat de sodiu

Dac─â ai arsuri la stomac, po┼úi ├«ncerca ┼či bicarbonatul de sodiu. Amestec─â o jum─âtate de linguri┼ú─â de bicarbonat de sodiu ├«ntr-un pahar cu ap─â rece ┼či consum─â, cu guri┼úe mici, b─âutura rezultat─â. O s─â dea rezultate grozave. S├ómburi de migdalele

┼×i s├ómburii de migdalele s-au dovedit a fi un remediu grozav pentru arsurile la stomac. Dup─â ce vei consuma c├ó┼úiva s├ómburi, arsurile stomacale se vor reduce drastic. Merit─â s─â ├«ncerci ┼či aceast remediu naturist.

În plus, în cazul arsurilor stomacale este bine ca după fiecare masă principală a zilei să se bea câte 50 de ml de ceai de busuioc. Se face infuzie din aproximativ 30 g de plantă la un litru de apă fiartă. Să nu bei mai mult de cantitatea recomandată.

Indicat ├«n arsurile stomacale este ┼či ceaiul de m─âghiran. Pune o linguri┼ú─â de plant─â uscat─â de m─âghiran ├«ntr-o can─â de ap─â clocotit─â, timp de 15 minute. Este indicat s─â bei trei c─âni ├«n 24 de ore.