Cele mai BUNE tratamente naturiste împotriva arsurilor la stomac

1 2 jpg jpeg

Zeama de cartofi

Un excelent remediu naturist care te poate scăpa rapid de arsurile la stomac s-a dovedit a fi zeama de cartof. O poţi prepara chiar şi tu. Este foarte simplu acest proces şi te va ţine ocupat doar un minut, maxim două. Iată ce trebuie să faci: storci un cartof crud la storcător, iar apoi bei zeama rezultată (ea trebuie consumată imediat după preparare).

E recomandat să faci acest lucru în fiecare dimineaţă, timp de două săptămâni. În scurt timp, arsurile vor fi doar o urâtă amintire.

Infuzia din rădăcină de nalbă mare

Ai nevoie de o linguriţă de plantă uscată (se găseşte în farmaciile naturiste) şi de 250 de ml de apă clocotită. Planta se pune peste apă şi se lasă pentru 12 minute la infuzat. Această infuzie o să elimine rapid arsurile de la stomac. În acest sens, bea o cană cu infuzie din rădăcină de nalbă mare, în fiecare seară, înainte de somn.

Bicarbaonat de sodiu

Dacă ai arsuri la stomac, poţi încerca şi bicarbonatul de sodiu. Amestecă o jumătate de linguriţă de bicarbonat de sodiu într-un pahar cu apă rece şi consumă, cu guriţe mici, băutura rezultată. O să dea rezultate grozave. Sâmburi de migdalele

Şi sâmburii de migdalele s-au dovedit a fi un remediu grozav pentru arsurile la stomac. După ce vei consuma câţiva sâmburi, arsurile stomacale se vor reduce drastic. Merită să încerci şi aceast remediu naturist.

În plus, în cazul arsurilor stomacale este bine ca după fiecare masă principală a zilei să se bea câte 50 de ml de ceai de busuioc. Se face infuzie din aproximativ 30 g de plantă la un litru de apă fiartă. Să nu bei mai mult de cantitatea recomandată.

Indicat în arsurile stomacale este şi ceaiul de măghiran. Pune o linguriţă de plantă uscată de măghiran într-o cană de apă clocotită, timp de 15 minute. Este indicat să bei trei căni în 24 de ore.