Aşa reduci simptomele ulcerului gastric!

1 2 jpg jpeg

Iată ce ingrediente ai nevoie, dar şi cum se prepară acest tratament naturist, ce cantitate trebuie să bei şi cât timp trebuie urmată cura cu suc de varză pentru a te vindeca!

Uşor de preparat

În prepararea sucului de varză nu sunt necesare multe ingrediente. Practic, ai nevoie doar de frunze de varză (crudă) şi un storcător. Acestă băutură trebuie consumată de minimum trei ori pe zi (ideal ar fi de patru ori), înaintea meselor principale.

De fiecare dată trebuie consumat câte un pahar de 150 de ml. În plus, e bine de ştiut că acest suc trebuie preparat exact înainte de consum pentru a nu-şi pierde din proprietăţi. În plus, durează 2 minute prepararea lui, aşa că nu ar trebuie ca acest aspect să fie un impediment.

Chiar dacă este un efort să iei cu tine la job un blender şi nişte frunze de varză, merită! Alternativa la acest suc este tratamentul medicamentos.

Cât timp trebuie consumată această băutură

Pentru vindecarea ulcerului gastric sau pentru diminuarea simptomelor afecţiunii, trebuie să bei acest suc timp de minimum 21 de zile. Chiar dacă ai de aşteptat trei săptămâni, succesul este garantat.

95% din bolnavii de ulcer gastric s-au vindecat

Rata de 95% de vindecare a ulcerului gastric în urma curei de suc de varză este mai mult decât încurajatoare. Aşa că, merită să încerci şi tu acest remediu naturist.

Ce alte posibilităţi mai ai

Mai poţi încerca şi un amestec făcut dintr-un pahar cu apă şi o linguriţă cu bicarbonat de sodiu. Acesta diminuează rapid durerile de stomac. Însă, specialiştii susţin că folosirea constantă a remediului cu bicarbonat are efect invers: creşte cantitatea de acizi gastrici şi degajă dioxid de carbon care umflă pereţii stomacului şi măreşte ulceraţiile. Ca medicament de urgenţă, bicarbonatul de sodiu este excelent şi cu efecte imediate.