Protecţie pentru întreaga familie! Întăriţi imunitatea şi opriţi virusurile, răcelile şi alergiile cu ajutorul Ge132, Ge132+Natural şi GeKIDS!

1 poza deschidere jpg jpeg

Imunitate slăbită, oboseală cronică şi lipsă de energie? Toate acestea sunt rezultatul schimbărilor de temperatură cu variaţii mari de la o zi la alta- alternări ale zilelor însorite cu zile ploioase sau schimbări bruşte de presiune atmosferică cu variaţii mari. În perioada de iarnă sistemul nostru imunitar este suprasolicitat în lupta continuă împotriva bacteriilor şi viruşilor, iar, odată cu venirea primăverii, sistemul imunitar deja obosit şi slăbit, continuă lupta cu factorii de risc din mediul înconjurător. De aceea, chiar dacă, să zicem, pe durata iernii nu v-aţi îmbolnăvit, există riscul să cădeţi pradă răcelilor şi viruşilor în timpul primăverii.

Primăvara –  sezonul strănutului, nasului înfundat sau iritat datorită reacţiilor alergice

În timpul primăverii, cel mai frecvent este strănutul declanşat de polen, sau rinita alergică de sezon. Aceasta apare ca urmare a concentraţiei ridicate de polen din aer  o dată cu înfloririrea plantelor. Strănutul, curgerea nasului, mucoasele nazale iritate şi ochii iritaţi pot dura cu lunile, respectiv cât durează fenomenul natural de polenizare. Cât timp în aer este prezent polenul, organismul reacţionează uneori printr-o reacţie de apărare exagerată a sistemului imunitar.

„Odată cu schimbarea anotimpurilor, scade imunitatea, iar cu căderea imunităţii în timpul primăverii pot apărea reacţii alergice autoimune, la care pot fi expuşi atât adulţii cât şi copiii. Din fericire, putem acţiona preventiv şi, prin întărirea imunităţii, putem influenţa şi reduce sensibilitatea organismului la alergii” – explică dr. Emir Gusho, consultant de specialitate al companiei International Health.

Prevenţia este esenţială!

Este extrem de important  să acţionăm preventiv pentru a reduce simptomele răcelilor, virozelor, şi alergiilor de primăvară, cât şi influenţa acestora asupra organismului. Sunt recomandate astfel produsele naturale concentrate care ajută în detoxifiere, întăresc şi stimulează producerea şi activarea celulelor sistemului imunitar pentru a putea să combată efectele negative din mediul înconjurător.

Folosite exact în acest scop, suplimentele alimentare ale companiei International Health: Ge132, Ge132+Natural şi GeKids, s-au dovedit a avea rezultate practice extrem de bune şi eficienţă 100%.  

Activarea sistemului imunitar prin utilizarea suplimentelor alimentare biologic active

Produsele destinate adulţilor Ge132 şi Ge132+Natural precum şi GeKIDS- adresat copiilor, sunt gândite tocmai pentru activarea şi întărirea sistemului imunitar pentru sănătatea întregii familii. Ele întăresc răspunsul imun al organismului şi acţionează benefic asupra stării întregului organism. Toate componentele suplimentelor biologic active Ge132, Ge132+Natural şi GeKIDS, au o acţiune verificată asupra organismului, atât fiecare în parte, cât şi în mod sinergic. Acest lucru înseamnă că a fost atent aleasă concentraţia şi combinaţia cea mai eficientă de substanţe active, din surse naturale, care să întărească răspunsul imun al organismului şi astfel să se reducă şi să se elimine simptomele răcelilor, virozelor cât şi a alergiilor.

Ge132 – Cutia cu sănătate

2 poza ge 132 jpg jpeg

Ge132 se recomandă îndeosebi în cazul bolilor şi simptomelor la care răspunsul imun al organismului este redus. Este o combinaţie de 6 surse de substanţe active cu efect antioxidant puternic: extractul din ciupercă Reishi, lăptişorul de matcă, resveratrolul, extractul din ceai verde, protenul din rechin, şi extractul de măceşe. Componentele enumerate au un efect puternic, atât fiecare în parte, cât şi o puternică acţiune sinergică: imunomodulatoare, antioxidantă, antivirală şi antibacteriană, asupra organismului.

Ce presupune o acţiune imunomodulatoare asupra organismului? Răspunsul imun al organismului poate fi prea slab şi facilitează apariţia răcelilor, virozelor şi infecţiilor bacteriene. Sau, poate fi un răspuns exagerat ce poate duce la deteriorarea sănătăţii propriului organism – răspuns specific bolilor autoimune şi alergiilor de sezon. Tocmai aici este eficientă acţiunea imunomodulatoare a antioxidantului Ge132, care prin componentele atent alese reface echilibrul natural al răspunsului imunitar al organismului.

Acţiunea antioxidantă a produsului Ge132 este cea mai evidentă în neutralizarea şi eliminarea radicalilor liberi. Radicalii liberi apar în mod normal ca urmare a proceselor fiziologice din organism dar concentraţia acestora creşte în cazul unui stres zilnic şi ca urmare a oboselii cronice, a factorilor poluatori din mediu şi din hrana industrializată pe care o consumăm.  Radicalii liberi sunt reactivi şi, fiind capabili să străpungă membrana celulară, produc schimbări la nivel celular, inclusiv în codul genetic al organismului. Când se deteriorează echilibrul dintre producerea şi eliminarea acestora, creşte concentraţia de radicali liberi şi apar efectele lor negative în organism prin dezvoltarea unor stări de boală acute şi cronice. Pentru neutralizarea eficientă a radicalilor liberi este necesar să ajutăm organismul cu substanţe cu potenţial antioxidant ridicat. Aceste substanţe se găsesc în hrană. Dar, deseori, hrana pe care o consumăm nu este bogată în aceste substanţe şi de aceea avem nevoie de o suplimentare sub formă de suplimente alimentare biologic active.

Un supliment alimentar 100% natural, Ge132 este o cutie de sănătate în care veţi descoperi tot ceea ce are nevoie organismul pentru întărirea imunităţii în lupta eficientă cu virozele, răcelile şi alergiile.

Ge132+Natural

4 ge 132 natural jpg jpeg

În cazul afecţiunilor deja existente se recomandă, în paralel cu terapia alopată (medicamentoasă),  consumul de Ge132+Natural. Acesta este un supliment alimentar adjuvant în atenuarea şi eliminarea efectelor secundare ale medicamentelor dar şi pentru prevenirea bolilor cronice neinfecţioase sau pentru atenuarea şi eliminarea efectelor oboselii cronice. Ge132+Natural este eficient ca terapie adjuvantă în cazul terapiei cu citostatice sau al altor terapii antitumorale, pentru reducerea şi eliminarea efectelor secundare ale acestor terapii invazive, cât şi pentru refacerea sistemului imunitar grav afectat de aceste terapii. Ge132 + Natural accelerează refacerea în cazul infecţiilor virotice, reduce procesele inflamatorii şi accelerează refacerea în urma unor intervenţii chirurgicale, în faza de convalescenţă.

GeKIDS – Să întărim imunitatea copiilor!

3 poza ge kids jpg jpeg

GeKIDS este o variantă a produsului Ge132 şi primul produs de acest gen destinat în exclusivitate copiilor pentru întărirea imunităţii nespecifice. Secretul produsului GeKIDS constă în combinaţia şi componenţa ideală a şapte surse naturale de substanţe active puternice: extract de ciupercă Reishi, lăptişor de matcă, resveratrol, beta glucan, licopen, extract de măceşe şi curcuma.

Este gândit special pentru a fi folosit de copii de la vârsta de 3 ani, mai ales în situaţii în care recurent apar boli infecţioase şi sunt utilizate frecvent antibiotice. De asemenea, se recomandă când este frecventă apariţia proceselor inflamatorii cât şi în cazul alergiilor de sezon la copii. Pediatrii subliniază că suplimentul alimentar GeKIDS asigură pe termen lung imunitatea organismului, întăreşte starea de sănătate a copilului şi răspunsul imunitar al organismului copilului.

O acţiune deosebită a produsului GeKids s-a observat în reducerea reacţiilor alergice la copii. GeKids nu conţine alergeni, emulgatori sau glucide, protejând sănătatea organismului cât şi a danturii copilului.

5 ge kids 2 jpg jpeg

Suplimente Alimentare naturale 100%

Consumul regulat al acestor antioxidanţi permite direcţionarea răspunsului imunitar spre eliminarea elementelor dăunătoare, toxice pentru organism, dar au şi o acţiune preventivă împotriva apariţiei şi dezvoltării bolilor.

Produsele sunt disponibile în toate farmaciile.

Pentru a comanda telefonic puteţi suna la numărul de telefon : 0736.979.496.

Mai multe informatii  găsiţi pe site-ul  www.ge132.ro  sau pe pagina de Facebook: Ge132 Complex antioxidant

6 poza final de articol jpg jpeg