Kate Middleton a urmat această dietă pentru a slăbi după nașteri!

Nu există nicio îndoială că ducesa de Cambridge nu ar duce un stil de viață foarte activ. De la turnee prin țară și pe alte continente, până la participarea la evenimente sociale, Kate Middleton este un membru ocupat al familiei regale britanice.

4 kate middleton shutterstock 1628782399 jpg jpeg

Chiar și la 40 de ani este la fel de frumoasă, de tânără și de uimitoare ca în ziua nunții ei din 2011, deși între timp a dat naștere celor mai adorabili trei copii, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

image

Prințesa Kate arată impecabil în orice ținută datorită siluetei perfecte. Foto: Facebook. 

Deci, vă întrebați și cum procedează ducesa pentru a se menține în formă tot timpul? Deși Kate nu a confirmat nimic, surse sigure au raportat că ea ar fi urmat cdieta Dukan după naștere, pentru a pierde cele ceva kilograme în plus.

Ce este dieta Dukan?

Dieta Dukan este o dietă devenită populară în ani 70, datorită unui medic generalist francez, dr. Pierre Dukan. Această dietă a fost inspirat de un pacient de-al său obez care a susținut că poate renunța la orice aliment pentru a pierde în greutate, cu excepția cărnii, motiv pentru care este o dietă bogată în proteine, săracă în carbohidrați, împărțită în patru faze.

Cele 4 faze ale dietei Dukan sunt descrise mai jos, potrivit Times India.

Atac: Această fază durează din ziua 2 până în ziua 5, în care ai voie să mănânci nelimitat proteine slabe și alimente cu conținut scăzut de grăsimi, inclusiv pui, ouă și iaurt cu conținut scăzut de grăsimi.

Croazieră: Faza de croazieră durează de la o lună la 12 luni. Acesta cuprinde consumul alternativ de carne slabă într-o zi și legume fără amidon, cum ar fi verdețurile cu frunze și castraveții, în cealaltă.

Consolidare: Această fază are ca scop menținerea greutății deja pierdute. Timp de 5 zile pentru fiecare kilogram pierdut în fazele 1 și 2, poți consuma nelimitat proteine slabe și legume, carbohidrați și grăsimi. De asemenea, necesită 25 de minute de mișcare pe zi.

Stabilizare: Ultima faza iți cere să continui faza de consolidare dar poți fi indulgent cu dieta atâta timp cât îți menții greutatea.

Beneficiile dietei Dukan

Se spune că dieta Dukan facilitează pierderea rapidă în greutate, ceea ce ar putea fi grozav pentru unii oameni. În acest program de dietă, poți evita problemele care constau în a număra caloriile sau acântări alimentele. Datorită conținutului său ridicat de proteine, este sațioasă și excelentă pentru cei care doresc să-și mențină greutatea.

Dezavantaje

Unele dintre dezavantajele dietei sunt că are multe reguli. Și fiind restricitvă, s-ar putea să ducă la lipra unor substanțe nutritive. Persoanele care sunt obeze și supraponderale pot observa o pierdere drastică în greutate, cu toate acestea, menținerea nu este ușoară.

Alimente de mâncat

În diferite faze ale regimului de dietă, aveți voie să mâncați diferite tipuri de alimente.

Faza de atac:

- Carne slabă

- Pui

- Ouă

- Pește și scoici

- Soia, tofu

- Lactate fără grăsimi, cum ar fi brânză de vaci, lapte

- Apă

- 2 linguri tarate de ovaz

Faza de croaziera:

- Carne slabă

- Pui

- Ouă

- Pește și scoici

- Soia, tofu

- Lactate fără grăsimi, cum ar fi brânză de vaci, lapte

- Legume fără amidon, cum ar fi legume cu frunze verzi, rădăcinoase, ciuperci

- 2 linguri tarate de ovaz

Faza de consolidare:

- O porție de fructe precum fructe de pădure, măr, portocale, pere

- Două felii de pâine integrală

- O porție de brânză

- 1-2 porții cu mâncare ce conține amidon, pe săptămână

- Porții de carne de 1-2 ori pe săptămână

- 2 linguri tarate de ovaz pe zi

Faza de stabilizare:

- Nu există alimente care să fie interzise, dar este bine să urmezi instrucțiunile pentru faza de consolidare și să fii mai activ.

  Citește și Gastrită? Acestea sunt remediile!