Produse din casa ta care cauzeaz─â cancer

1 2 jpg jpeg

Produsele de ├«mprosp─âtare a aerului Multe dintre produsele de ├«mprosp─âtare a aerului con┼úin compu┼či organici periculo┼či ┼či toxici pentru organism, precum ftala┼úi. Ace┼čtia cresc riscul apari┼úiei tumorilor canceroase. Pentru a da un miros pl─âcut casei tale, po┼úi folosi ├«n locul acestor produse toxice, uleiuri esen┼úiale. Lum├ón─ârile parfumate Peste 40% dintre lum├ón─ârile parfumate con┼úin substan┼úe toxice pentru organism, din cauz─â c─â sunt realizate din cear─â de parafin─â, iar fitilurile, ├«n timp ce ard, eman─â compu┼či periculo┼či precum toluen sau benzen.

Cercetătorii americani subliniază faptul că lumânările pe bază de parafină sunt toxice din cauză că ele nu ajung să ardă la o temperatură destul de mare pentru a putea distruge moleculele periculoase produse de acestea.

Dac─â vrei s─â-┼úi parfumezi casa sau s─â creezi un ambient pl─âcut, ├«ns─â ├«n acela┼či timp ├«┼úi dore┼čti s─â ai grij─â de s─ân─âtatea ta, folose┼čte lum├ón─âri din cear─â de albin─â cu fitil din bumbac.

Descoper─â pe clickpentrufemei.ro ce alte obiecte din locuin┼ú─â pot cre┼čte riscul de cancer