OMRON Healthcare soluţii inovative de monitorizare a sănătăţii (P)

1 2 jpg jpeg

OMRON Healthcare producătorul japonez de aparatură medicală, lider mondial în soluţii inovative de îngrijire a sănătăţii, este prezent pe piaţă încă din anul 1933. Privind dincolo de tehnologie, angajamentul OMRON este de a oferi întotdeauna cele mai noi soluţii pentru o viaţă sănătoasă.

Portofoliul OMRON cuprinde tensiometre, glucometre, nebulizatoare, analizoare corporale, termometre electronice, pedometre, periuţe sonice şi echipamente medicale profesionale. Astfel, fiecare dintre noi are posibilitatea de a-şi monitoriza starea de sănătate acasă, simplu şi precis.

„Obiectivul OMRON este de a asigura tehnologii inovative de automonitorizare a sănătăţii, care vizează prevenirea şi ameliorarea unor afecţiuni frecvente: hipertensiunea arterială, diabetul zaharat, boli respiratorii, obezitate sau tulburări de metabolism. Vrem ca oamenii să îşi înţeleagă corpul, astfel încât să poată controla şi preveni apariţia acestor afecţiuni. De aceea, OMRON oferă aparate inteligente, care permit oricui o monitorizare uşoară, precisă şi performantă a stării de sănătate“, Mihai Cheţan, Director General al SC MEDCO SRL – reprezentant unic OMRON Healthcare în România.

2 jpg jpeg

Gigantul japonez

pentru numeroase tehnologii innovative şi ultraperformante, cum ar fi:

• Conceptul Intellisense™ de măsurare a tensiunii arteriale şi pulsului

• Tehnologii combinative de nebulizare a medicamentelor

• Bio-senzori de detecţie a glucozei din sânge, care nu necesită codare

• Micro-procesoare care măsoară şi analizează compoziţia corpului uman

• Senzori de măsurare a temperaturii corpului, fără atingere

• Aparate inteligente de monitorizare a efortului fizic

Cu peste 130 de milioane de tensiometre vândute în ultimii 30 de ani, OMRON Healthcare deţine la la ora actuală poziţia de lider mondial în producţia şi vânzarea de aparate de măsurare a tensiunii arteriale şi a pulsului. Toate modelele, concepute şi dezvoltate în Japonia, sunt validate clinic de instituţii medicale de renume, recunoscute internaţional, ceea ce garantează precizia fiecărei determinări.

2 jpg jpeg

Pe piaţa din România, produsele

sunt marketate de SC MEDCO SRL –

. Aparatele sunt disponibile atât în marile lanţuri de farmacii – Sensiblu, HelpNet, Dona, Catena, Belladonna, Richter, Centrofarm – cât şi în farmacii independente sau magazine de tehnică medicală, inclusiv online.