Mai sănătos, mai fericit (P)

1 2 jpg jpeg

Ştiai că optimiştii se vindecă mai repede şi se îmbolnăvesc mai greu? Asta pentru că ei sunt mai fericiţi. Şi astfel, mai sănătoşi. Este dovedit ştiinţific că nefericirea şi stresul pot duce la probleme de sănătate, deoarece afectează sistemul imunitar. Din păcate, românii se numără printre cele mai nefericite popoare. Într-un raport mondial al fericirii publicat recent, ţara noastră se afla abia pe locul 90, în urma unor ţări ca Pakistan, Kosovo, Libia sau Ghana. Toate acestea ne-au motivat să aducem o schimbare în bine în jurul nostru, prin noua campanie ,,Mai sănătos, mai fericit”. Fericirea este o alegere personală şi depinde doar de noi înşine să o simţim.

Din fericire, fericirea se poate reînvăţa! Astfel, pe site-ul

şi în farmacii, se vor găsi sfaturi pe care am putea să le urmăm pentru a ne simţi mai fericiţi şi deci, mai sănătoşi: de exemplu să fim mai optimişti, să apreciem lucrurile bune din viaţa noastră, să râdem mai mult, să petrecem timp cu oamenii dragi, să dăruim. Şi lista poate continua...

Noua campanie ,,Mai sănătos, mai fericit” include execuţii TV, online, print şi promovare in-store. Mai multe detalii sunt disponibile pe

,,Cu toţii avem puterea de a schimba în bine viaţa noastră şi a celor din jur. Lumea ar deveni mai bună dacă fiecare din noi ar învăta să se bucure mai mult şi ar face o faptă bună pentru o altă persoană, insuflându-i acesteia dorinţa de a face la rândul sau un gest frumos pentru altcineva - căci binele atrage bine. Ne dorim să oferim tuturor inspiraţia pentru a se simţi mai fericiţi”, a declarat Isabelle Iacob, director general al Help Net Farma SA.

***

Help Net Farma este o companie românească pe acţiuni, care operează una dintre cele mai importante reţele de farmacii din Romania. Help Net Farma face parte, alături de importatorul şi distribuitorul de produse fitoterapeutice şi dermato-cosmetice Green Net, din grupul Farmexim, primul importator şi distribuitor de produse farmaceutice din România. Lanţul de farmacii Help Net a fost înfiinţat în 1998 şi are în prezent peste 150 de puncte de vânzare pe tot teritoriul României şi un număr de peste 1.300.000 de clienţi fideli. În 2012, Help Net a devenit prima farmacie care a primit titlul de Furnizor al Casei Regale a României, distincţie decernată chiar de Majestatea Sa, Regele Mihai I al României.