La ce oră suntem cei mai eficienţi?

1 2 jpg jpeg

Ora 7: Acum trebuie să serviţi micul dejun. Înainte este indicat să beţi un pahar cu apă, pentru a ajuta digestia.

Ora 8: Organismul tânjeşte după "combustibil". Din nefericire, este şi ora la care au loc cele mai multe infarcte şi accidente vasculare cerebrale. Este ora ideală, dacă vreţi să vă faceţi o analiză a sângelui. Dacă o amânaţi pentru altă oră, compoziţia sângelui se schimbă din cauza stresului.

Ora 9: Organismul receptează cel mai puţin senzaţia de durere şi este imun la frică. Chimioterapia şi injecţiile trebuie făcute acum, pentru că nu vor fi complicaţii. Datorită toleranţei sporite a organismului, şansele de vindecare sunt mai mari.

Ora 10: Creierul este foarte receptiv şi acumulează cu uşurinţă noile cunoştinţe.

Capacitatea de a lua decizii şi de a rezolva probleme este maximă. Este momentul ideal să plecaţi la drum cu maşina, deoarece atenţia şi reflexele funcţionează la capacitate maximă.

Ora 11: Circulaţia sanguină se află în momentul său de vârf. Evitaţi să mergeţi la un consult cardiologic, deoarece cardiologul vă poate pune un diagnostic greşit.

Ora 13: Scade atenţia. Totul este programat pentru digestie.

Ora 14: Forţa vitală este foarte scăzută.

Ora 15: Creierul se pune iar în mişcare. Atenţia şi puterea de concentrare acţionează la cote maxime.

Ora 16: Acum se revitalizează şi corpul, dispus să fie activ. Medicamentele acţionează foarte bine în stomac.

Ora 17: Oamenii de afaceri au o putere de convingere neobişnuită, pictorii fac minuni. În competiţii, sportivii obţin acum cele mai bune rezultate.

Ora 18: Este ora activităţilor culturale. Simţurile sunt foarte ascuţite.

Ora 19: Organismul acceptă medicamentele, iar pielea tânjeşte după îngrijire şi asimilează produsele cosmetice. Dar atenţie, scade tensiunea.

Ora 20: Cresc capacităţile vizuale. Alegeţi materialele şi modelele vestimentare.Ultima masă a zilei trebuie servită acum.

Ora 21: Alimentele nu se mai asimilează. Mâncarea nu se mai digeră.

Ora 23: Tensiunea, temperatura şi activitatea cardiacă sunt la cote minime. Dacă vrem să fim frumoase, trebuie să ne culcăm acum, deoarece începe procesul de regenerare a celulelor pielii.

Ora 24: Obligatoriu, să dormim profund.