Cum te poate ajuta Parodontax® la oprirea sângerărilor gingivale? (P)

1 2 jpg jpeg

Gama de produse Parodontax┬«a fost creat─â special pentru a preveni ┼či a ├«ndep─ârta aceste probleme gingivale ┼či pentru a ajuta oprirea s├ónger─ârilor gingiilor.

Programul

pentru s─ân─âtatea gingiilor ofer─â solu┼úii de ├«ngrijire zilnic─â, pe termen lung pentru a ajuta la combaterea pl─âcii bacteriene ┼či la oprirea s├ónger─ârilor gingivale.

De asemenea, gama de produse

ofer─â solu┼úii de ├«ngrijire intensiv─â, pe termen scurt a afec┼úiunilor gingivale active pentru a ajuta la managementul gingivitei ┼či parodontitei ├«n felul urm─âtor:

Pasta de din┼úi Parodontax┬« Fluoride ajut─âla oprirea s├ónger─ârilor gingivale ┼či ladiminuarea pl─âcii bacteriene. Aceasta con┼úine bicarbonat de sodiu, ┼čase extracte naturale din plante ┼či fluor pentru prevenirea cariilor. Este indicat s─â se utilizeazezilnic, de dou─â ori pe zi, pentru a ajuta la men┼úinerea s─ân─ât─â┼úii gingiilor ┼či din┼úilor. Pasta de din┼úi Parodontax┬« Fluoride are un gust aparte, prin urmare sunt necesare minimum dou─â s─âpt─âm├óni de utilizare pentru a v─â obi┼čnui cu acesta.

Apa de gur─â pentru utilizare zilnic─â Parodontax┬« Daily determin─â diminuarea pl─âcii bacteriene ┼či ajut─âla prevenirea s├ónger─ârilor gingivale. Aceasta con┼úine clorhexidin─â 0,06%, ingredientul antibacterian cel mai utilizat de c─âtre medicii denti┼čti, ┼či poate fi utilizat─â zilnic de dou─âori pe zi.

Apa de gur─â Parodontax┬« Extra con┼úine clorhexidin─â 0,2%, ingredientul antibacterian cel mai utilizat de c─âtre medicii denti┼čti. Aceasta trebuie utilizat─â de dou─âori pe zi timp de p├ón─â la 4 s─âpt─âm├óni sau conform recomand─ârilor medicului dentist. Apa de gur─â Parodontax┬« Extra este disponibil─â ┼či ├«n varianta f─âr─â alcool.

1 2 jpg jpeg

Ai nevoie de mai multe sfaturi ├«n ceea ce prive┼čte igiena oral─â?

Discut─â ├«ntotdeauna cu medicul dentist dac─â ai ├«ngrijor─âri cu privire la afec┼úiunile gingivale ┼či ai grij─â s─â mergi periodic la controlul stomatologic.

Pentru mai multe informaţii despre Parodontax, click aici!

image