Click! Sănătate şi Fleximobil te invită la CONCURS

1 2 jpg jpeg

Artroza este o afecţiune reumatică cronică, cu evoluţie înceată, dar progresivă. Însă ceea ce ar trebui să ştim este că această afecţiune nu este specifică doar bătrâneţii!

De câte ori te-ai plâns de dureri la genunchi sau la încheieturile mâinilor? Desigur, la început durerile articulare sunt nesemnificative, dar ele se accentuează şi se agravează pe parcursul anilor.

Bolile articulare apar atunci când cartilajele ce protejează oasele din articulaţii se erodează şi, în timp, oasele ajung să se atingă între ele. Soluţia vine de la Fleximobil. Artroza poate fi prevenită, încetinită sau chiar stopată!

Fleximobil se prezintă sub două forme de administrare:

-- plicuri: calmează durerea şi inflamaţia la o oră de la administrare, stimulează formarea cartilajului şi stopează distrugerea acestuia (datorită dozajelor optime a ingredientelor din compoziţie: 1500 mg glucozamină, 1200 mg condroitină şi 40 mg harpagozide -“ extract uscat din gheara diavolului);

-- gel: completează local acţiunea Fleximobil plicuri, scăzând cu 51% durerea în articulaţii (datorită acţiunii sinergice a ingredientelor din compoziţie: gheara-diavolului, arnică, camfor, ulei de mentă).

Răspunde corect la întrebare pe pagina de Facobook Click! Sănătate: ce afecţiuni tratează Fleximobil? - şi poţi câştiga produse de prevenire şi tratare a problemelor articulare. Premiul este în valoare de 80 de lei.