┬źB─âie┼úelul meu este agresiv┬╗

1 2 jpg jpeg

Vizionarea desenelor animate poate fi o adev─ârat─â pacoste pentru copii. De foarte multe ori, copiii ├«nva┼ú─â ┼či prin imita┼úie.

Ei ├«nva┼ú─â ├«n famile, de la televizor ┼či de la colegi. Atitudinea agresiv─â a copilului ar mai putea fi ├«nt─ârit─â ┼či de alte comportamente asem─ân─âtoare ale colegilor de gr─âdini┼ú─â care, la r├óndul lor, urm─âresc desene animate neadecvate v├órstei.

Dac─â b─âie┼úelul dumneavoastr─â urm─âre┼čte frecvent acest gen de desene animate, este bine s─â ├«i oferi┼úi explica┼úii pentru a ├«n┼úelege ce este bine ┼či ce este r─âu. Privi┼úi ├«mpreun─â cu el ┼či discuta┼úi despre aceste lucruri ┼či despre urm─ârile grave ale comportamentului agresiv. Reduce┼úi programele cu desene animate, selecta┼úi-le sau fi┼úi al─âturi de el c├ónd le prive┼čte.

Dac─â acest comportament este foarte accentuat, pentru a evita perpetuarea lui, cel mai potrivit este s─â v─â adresa┼úi unui specialist, care v─â va ├«ndruma pe dumneavoastr─â, ┼či va lucra cu copilul pentru a remedia acest neajuns.