Aceste greşeli contribuie la creşterea glicemiei!

1 2 jpg jpeg

Pentru a ţine sub control diabetul, este important să ai un regim alimentar corespunzător, să faci mişcare în mod constant dar şi să urmezi corect tratamentul prescris de medic pentru a putea menţine astfel glicemia în valori bune astfel încât să nu fie dat peste cap organismul.

De asemenea este necesară monitorizarea constantă a valorii glicemice cu ajutorul glucometrului şi a testelor de hemoglobină glicată.

Greşeli care conduc la diabet zaharat

1 2 jpg jpeg

Da, cel mai mare pericol este bineînţeles în alimentaţie, astfel că abuzurile alimentare, stresul, kilogramele în plus dar şi factorii ereditari sunt doar câteva dintre greşelile care conduc la creşterea glicemiei. Repetate constant, aceste acţiuni ajută în timp la apariţia diabetului zaharat.

Din fericire, efectul lor poate fi contracarat cu leacuri simple, uşor de obţinut care trebuie urmate simultan cu schimbărea stilului de viaţă.

Află care sunt semnalele incipiente ale diabetului AICI

Remedii cu efect hipoglicemiant

2 jpg jpeg

În cazul glicemiei este important ca aceasta să fie menţinută în valori optime perioade îndelungate de timp, deoarece valorile oscilante reprezintă un pericol pentru sănătatea ta.

Astfel remediile naturiste cu efect hipoglicemiant vin în ajutorul tău pentru a îmbunătăţi activitatea pancreasului, organul cel mai afectat de nivelul de zahăr din sânge.

Dudul şi afinul sunt recomadate pentru formele incipiente de diabet, infuzia din frunze de afin sau dud se consumă timp de o lună dou căni pe zi.

De asemenea brusturel este o altă planta care îţi poate fi de folos mai ales dacă alegi să o consumi sub formă de macerat, aceasta este recunoscut mai ales pentru faptul că ajută la curăţarea organismului şi a sângelui de toxine şi la menţinerea în valori normale a zahărului din sânge.

Pentru a-l prepara ai nevoie de o linguriţă de rădăcină de brusture pe care să o pui la macerat de seara până dimineaţa, într-un litru de apă. A doua zi încălzeşti maceratul, îl filtrezi şi bei câte 2 căni pe zi, pe care le consumi treptat.

Urmează cura timp de 2 săptămâni, apoi este necesară o pauză de 10 zile, după care poţi să reiei această cură.

Poţi să combini un pahar de suc de morcovi, cu jumătate de pahar de suc de ţelină şi un sfert de pahar de suc de pătrunjel. Amestecă bine sucurile şi consumă conţinutul pe parcursul întregii zile.