6 tratamente naturiste EFICIENTE pentru durerile de urechi

1 2 jpg jpeg

Propolisul

Inflama┼úiile urechii pot fi reduse ┼či cu ajutorul propolisului. Cump─âr─â de la o farmacie naturist─â tinctur─â de propolis. ├Änainte de culcare, ├«mbib─â un tampon de tifon ├«n aceasta ┼či introdu-l ├«n ureche. Las─â-l acolo p├ón─â diminea┼ú─â.

Busuiocul

Busuiocul te poate ajuta s─â ameliorezi durerile de ureche. Ai nevoie de o crengu┼ú─â de busuioc uscat. Acesta trebuie m─ârun┼úit ┼či pus ├«ntr-un pahar. Apoi, se adaug─â 100 de ml de ap─â ┼či se las─â la macerat de seara p├ón─â diminea┼úa. Apoi, cu ajutorul unei pipete, picur─â lichidul ├«n ureche. 12 pic─âturi sunt suficiente. Po┼úi repeta aceast─â procedur─â ├«n fiecare diminea┼ú─â ┼či ├«n fiecare sear─â, p├ón─â la dispari┼úia simptomelor.

Ceapa

Un al remediu naturist pentru durerilecauzate de otit─â este ceapa. Iat─â cum trebuie s─â procedezi: zdrobe┼čti o ceap─â ┼či o ├«nvele┼čti ├«ntr-o bucat─â de p├ónz─â curat─â. O ┼úii pe urechea cu probleme 10 minute, de 3-4 ori pe zi.

Apa cald─â

Unul dintre cele mai la ├«ndem├ón─â leacuri b─âbe┼čti pentru durerile de ureche este apa cald─â. Ai nevoie de o sticl─â din plastic ├«n care pui ap─â fierbinte. ├Änf─â┼čori cu un prosop recipientul, apoi ├«l pui c├óteva minute pe urechea care te doare.

Uleiul de m─âsline

┼×i uleiul de m─âline poate fi de ajutor ├«n cazul otitelor. ├Änc─âlze┼čte o lingur─â de ulei de m─âsline ┼či cu ajutorul unei pipete, toarn─â ├«n urechea bolnav─â 3 pic─âturi de ulei. F─â acest lucru diminea┼úa ┼či seara, timp de 3-4 zile.

Ghimbirul

Po┼úi apela ┼či la ghimbir pentru a ameliora durerile de ureche. Taie ├«n buc─â┼úele mici ni┼čte ghimbir, apoi trece-le prin storc─âtorul de fructe. Sucul rezultat pune-l direct ├«n ureche cu ajutorul unei pipete.