Avantajele implantului dentar realizat cu ajutorul laserului

1 m chivu 2 jpg jpeg

Implantul dentar este, în acest moment, cea mai eficientă metodă de înlocuire a unuia sau mai multor dinţi naturali, pierduţi ca urmare a unui traumatism, a unei carii sau a bolii parodontale.

Implantul dentar este considerat o procedură minim invazivă, în comparaţie cu lucrările clasice de tip „punte”, pentru care era necesară „sacrificarea” dinţilor vecini breşei edentate pentru a înlocui un singur dinte lipsă. În plus, un implant dentar corect realizat,întreţinut de pacient printr-o igienă riguroasă, poate rezista 10, 20 şi chiar 30 de ani.

Tehnologia laser, utilizată în implantologie, suplimentează toate aceste beneficii, cu avantaje multiple, în special pentru pacienţii anxioşi, care se tem de vizitele la stomatolog:

  • confort psihologic sporit în timpul intervenţiei, de cele mai multe ori bisturiul este înlocuit de un fascicul luminos, mediat de multă apă (tehnologia de la baza laserului dentar);
  • timpii de vindecare sunt reduşi faţă de intervenţia clasică făcută cu bisturiul, deoarece laserul are proprietatea de a inhiba inflamaţia şi de a stimula depunerea de os mult mai rapid;
  • complicaţii rare şi minore postoperator (edem local de dimensiuni reduse, şi mai rar, echimoze).

La Clinica de Stomatologie Sanador, pacienţii sunt trataţi de medici specializaţi în Implantologie şi în Chirurgie orală şi maxilo-facială, cu experienţă vastă şi pregătire internaţională, utilizând cele mai bune echipamente şi tehnologii:

  • Laserul WaterLaseiPlus;
  • Laserul cu dioda EPIC™ X;
  • Acces SmileCloud ce permite vizualizarea rezultatului final înainte de a începe tratamentul.

În plus, până la 31 decembrie 2020, la Clinica de Stomatologie Sanador beneficiezi de implant dentar Alpha Bio Neo la un preţ special. Află mai multe detalii aici.