Avantajele implantului dentar realizat cu ajutorul laserului

1 m chivu 2 jpg jpeg

Implantul dentar este, în acest moment, cea mai eficientă metodă de înlocuire a unuia sau mai multor dinţi naturali, pierduţi ca urmare a unui traumatism, a unei carii sau a bolii parodontale.

Implantul dentar este considerat o procedur─â minim invaziv─â, ├«n compara┼úie cu lucr─ârile clasice de tip ÔÇ×punteÔÇŁ, pentru care era necesar─â ÔÇ×sacrificareaÔÇŁ din┼úilor vecini bre┼čei edentate pentru a ├«nlocui un singur dinte lips─â. ├Än plus, un implant dentar corect realizat,├«ntre┼úinut de pacient printr-o igien─â riguroas─â, poate rezista 10, 20 ┼či chiar 30 de ani.

Tehnologia laser, utilizat─â ├«n implantologie, suplimenteaz─â toate aceste beneficii, cu avantaje multiple, ├«n special pentru pacien┼úii anxio┼či, care se tem de vizitele la stomatolog:

  • confort psihologic sporit ├«n timpul interven┼úiei, de cele mai multe ori bisturiul este ├«nlocuit de un fascicul luminos, mediat de mult─â ap─â (tehnologia de la baza laserului dentar);
  • timpii de vindecare sunt redu┼či fa┼ú─â de interven┼úia clasic─â f─âcut─â cu bisturiul, deoarece laserul are proprietatea de a inhiba inflama┼úia ┼či de a stimula depunerea de os mult mai rapid;
  • complica┼úii rare ┼či minore postoperator (edem local de dimensiuni reduse, ┼či mai rar, echimoze).

La Clinica de Stomatologie Sanador, pacien┼úii sunt trata┼úi de medici specializa┼úi ├«n Implantologie ┼či ├«n Chirurgie oral─â ┼či maxilo-facial─â, cu experien┼ú─â vast─â ┼či preg─âtire interna┼úional─â, utiliz├ónd cele mai bune echipamente ┼či tehnologii:

  • Laserul WaterLaseiPlus;
  • Laserul cu dioda EPICÔäó X;
  • Acces SmileCloud ce permite vizualizarea rezultatului final ├«nainte de a ├«ncepe tratamentul.

În plus, până la 31 decembrie 2020, la Clinica de Stomatologie Sanador beneficiezi de implant dentar Alpha Bio Neo la un preţ special. Află mai multe detalii aici.