Aparatul de biorezonanţă ajută la diagnosticarea timpurie a bolilor

1 2 jpg jpeg

Ai f─âcut toate analizele ┼či sunt bune! Cu toate acestea, te sim┼úi r─âu ┼či te ├«ntrebi ÔÇ×ce ai?ÔÇŁ sau ÔÇ×ce poate fi?ÔÇŁ. Ei bine, exist─â aparate care scaneaz─â corpul uman cu ajutorul undelor electromagnetice ┼či pot depista chiar ┼či formele incipiente ale bolilor. Da, sun─â ┼čtiin┼úifico-fantastic, dar e real.

Recent am v─âzut o emisiune la televizor despre biorezonan┼ú─â, ca metod─â de diagnostic ┼či terapie ┼či, oarecum, mi-a st├órnit interesul. Am tot auzit vorbindu-se despre acupunctur─â, aromoterapie, fitoterapie, dietoterapie, dar despre biorezonan┼ú─â, niciodat─â.

├Än ultimii ani, medicina a f─âcut pa┼či mari ├«n ceea ce prive┼čte metodele de diagnostic. Astfel, tot mai mul┼úi rom├óni renun┼ú─â la tratamentele tradi┼úionale ┼či apeleaz─â la metodele bioenergetice, sau la

ÔÇô metod─â modern─â de diagnostic ┼či tratament.

Biorezonanţa constă în pătrunderea în organism a undelor magnetice de joasă frecvenţă, analizate de un sistem computerizat.

Aparatul examineaz─â starea de s─ân─âtate a organelor, ┼úesuturilor ┼či chiar a celulelor. Astfel, se pot depista forme incipiente ale bolilor nervoase, respiratorii, cardiovasculare, osoase, precum ┼či digestive.

Pacientul este conectat la aparat cu ajutorul unor curele, ├«nf─â┼čurate de cap, m├óini ┼či picioare, ┼či trimite unde spre corpul uman. Metoda de evaluare poate fi folosit─â de adul┼úi, v├órstnici, dar nu este recomandat─â gravidelor.

Pentru a face o testare cu acest dispozitiv ai nevoie de o singur─â ┼čedin┼ú─â care dureaz─â o or─â, timp ├«n care spre organism sunt transmise 65 milioane de semnale electromagnetice, de mai multe ori pe secund─â.

Testarea este neinvaziv─â ┼či lipsit─â de efecte secundare. Dac─â sunt observate anumite afec┼úiuni, se efectueaz─â ┼či o ┼čedin┼ú─â de terapie. La final, pacientul prime┼čte fi┼ča investiga┼úiilor care con┼úine concluziile legate de starea de s─ân─âtate actual─â a organismului, dar ┼či riscurile de ├«mboln─âvire.

Biorezonan┼úa trateaz─â afec┼úiunile sistemelor circulator ┼či osos, coxartrozele, artritele reumatoide, durerile cronice, durerile de membre, spate sau cap, ┼čocurile emo┼úionale, alergiile, sau chiar dependen┼úa de alcool ┼či nicotin─â.

De asemenea, scanarea energetic─â arat─â ce predispozi┼úii ai, precum ┼či ce afec┼úiuni ai mo┼čtenit. Biorezonan┼úa este perfect compatibil─â cu orice alt─â terapie neconven┼úional─â sau tradi┼úional─â.

:

Biorezonan┼úa nu este dureroas─â ┼či nu necesit─â preg─âtiri anterioare.