Eşti viitoare mămică? Înscrie-te la Zilele Baby SANADOR!

1 zilele baby sanador jpg jpeg

Eşti viitoare mămică şi încă nu ai decis la ce maternitate îţi vei întâlni pentru prima oară bebeluşul? Alege Maternitatea SANADOR! Aici ai acces la servicii medicale integrate, dotări de ultimă generaţie şi o echipă medicală empatică şi cu vastă experienţă.

Blocul de naşteri al Spitalului Clinic SANADOR este conectat cu cea mai performantă secţie de terapie intensivă neonatală din sectorul medical privat, asigurând gradele de asepsie necesare. Nou-născuţii pot rămâne cu mamele în rezervă (sistem rooming-in) sau pot rămâne sub atenta supraveghere a personalului medical din Secţia de Neonatologie.

Maternitatea SANADOR susţine alăptarea la sân din primele ore de la naştere. Astfel, mamele nou-născuţilor la termen sănătoşi sunt îndrumate să pună copilul la sân cât mai repede şi cât mai frecvent. Secţia dispune de personal specializat, care asigură suport şi consiliere proaspetelor mămici.

În cazul în care nou-născuţii nu pot fi alăptaţi la sân sau se află în Secţia de Terapie Intensivă, le asigurăm mamelor consiliere în alăptare şi pompe profesionale de sân, astfel încât micuţii să poată beneficia de laptele matern cât mai repede.

În plus, beneficiile naşterii la SANADOR includ:

✅ O secţie de neonatologie modernă şi complexă, cu terapie intensivă neonatală;

✅ Rezerve single sau duble cu sistem de rooming-in pentru nou-născuţi;

✅ Medici primari neonatologi, cu experienţă în terapia intensivă neonatală, cu linii de gardă permanentă;

✅ Asistente medicale specializate în neonatologie şi în terapie intensivă neonatală;

✅ Consiliere în alăptare, imediat după naştere;

✅ Compartiment de primiri urgenţe adulţi şi copii, cu 21 de linii de gardă disponibile nonstop şi flotă proprie de ambulanţe;

✅ Un abonament medical de pediatrie gratuit pentru primul an de viaţă al bebeluşului.

Citeşte mai mult despre Maternitatea SANADOR.

În perioada 1–4 martie 2022, viitoarele mămici pot beneficia de reduceri pentru pachetele de naştere disponibile în cadrul Maternităţii SANADOR, în cadrul campaniei Zilele Baby SANADOR. Prin completarea formularului de aici, viitoarele mămici vor fi apelate, în cel mai scurt timp posibil, de consultanţii SANADOR. Aceştia vor răspunde la toate întrebările legate de naşterea la SANADOR şi vor oferi detalii legate de reducerile disponibile.