Produsele pentru bebeluşi sunt utile şi pentru adulţi?

1 2 jpg jpeg

Soluţia de rehidratare, bună la mahmureală

După o noapte de distracţie sau la evenimente festive când ai întrecut măsură cu băuturile alcoolice ai nevoie de remedii să te pună rapid pe picioare.

Soluţiile de rehidratare pentru bebeluşi şi copii mici sunt la fel de bune şi pentru cei mahmuri. Alungă vărsăturile, pierderile de lichide, remineralizează organismul şi-l ajută să absoarbă eficient apa, ceea ce e important când eşti deshidratat.

Şerveţelele umede şi uleiul pentru bebeluşi îndepărtează machiajul

Nu doar pielea sensibilă a bebeluşilor poate beneficia de o curăţare delicată şi de îngrijirea oferită de şerveţelele speciale.

Cele fără parfum şi hipoalergice sunt perfecte pentru ştergerea machiajului la finalul zilei, fără a irita pielea feţei. În cazul machiajului rezistent la apă, este bun şi uleiul de bebeluşi. Aplică-l pe o dischetă de demachiere, apoi pe fiecare pleoapă. Aşteaptă câteva clipe, apoi îndepărtează fardul cu mişcări pornind dinspre colţul ochiului spre tâmple.

Pudra pentru bebeluşi previne iritaţiile

Te ştii cu sensibilităţi ale pielii şi rişti iritaţii după o sesiune de alergat sau după ce faci gimnastică? Aplică puţină pudră pentru bebeluşi în zonele cu probleme şi nu vei avea de suferit!

Unguentul contra iritaţiilor de scutec combate transpiraţia excesivă

Vara mai ales, transpiraţia în exces a picioarelor şi mirosul neplăcut al acestora din urmă pot deveni probleme de care nu scapi uşor. Obişnuieşte să-ţi masezi picioarele cu crema pe care o aplici în general copilului contra iritaţiilor de scutec.

Cremele şi laptele de corp pentru bebeluşi revitalizează pielea

Hidratează foarte bine şi catifelează. Iată două motive pentru care loţiunile sau cremele hidratante pentru bebeluşi pot fi folosite şi de persoanele cu pielea sensibilă.

Alege una care conţine ovăz pentru a-ţi oferi un efect sporit de hidratare şi calmare, fără acea senzaţie de piele grasă după aplicare, deoarece se absoarbe mai repede.