Descoperă produsele de la branduri premium disponibile la Little Prints

1 suzete bibs clicksanatatea jpg jpeg

Să creşti un copil nu este chiar atât de uşor, în special dacă eşti atent la toate necesităţile sale şi la calitatea produselor care îl înconjoară. Bebeluşii sunt poate printre cele mai drăgălaşe fiinţe. Încă din prima secundă când mama îl vede pe cel mic se îndrăgosteşte iremediabil, aşa cum nu a mai făcut-o vreodată până atunci. Este poate cea mai mare bucurie pe care o poate avea cineva şi fiecare moment alături de cel mic este preţios.

De aici şi grija sporită, în special când îl vezi atât de mic şi de firav. Vrei să aibă tot ce îi trebuie, să fie ferit de orice pericol. Mulţi ar ţine copilul într-o bulă magică dacă ar putea numai să nu se rănească sau să sufere. Grija aceasta este firească, la fel şi dorinţa de a-i oferi tot ce este mai bun. Iată că e-shopul potrivit în acest sens, de unde poţi achiziţiona cele necesare care au o calitate ireproşabilă este Little Prints. Este magazinul online creat special din grijă pentru bebeluşi şi ca ajutor pentru părinţi. Cei interesaţi pot găsi aici produse premium de la branduri de renume precum Bibs, Mushie, Finn + Emma sau chiar Konges Slojd. 

Gama de produse Bibs

Cei de la Little Prints au căutat să ofere părinţilor strict cele necesare, dar de calitate. Astfel fiecare părinte care vrea să achiziţioneze ceva pentru bebe de aici poate avea certitudinea că este ferit de iritaţii, de alergii sau alte aspecte de acest gen, toate datorate materialelor non-toxice. Nu este nici riscul de a se lovi, pentru că designul lor este creat special astfel încât să le faciliteze celor mici utilizarea şi să îi ferească de pericole. 

Regăsim deci aici produse Bibs, pe care ei le-au adus pentru prima dată în România pentru că şi-au dorit încă de la început să ofere calitate, la preţuri accesibile. Printre cele mai iubite produse marca Bibs sunt suzetele.

Disponibile în culori variate, dar şi special create în funcţie de vârstă, acestea oferă celui mic confortul necesar şi îl liniştesc. Tetina pentru fiecare model în parte imită bine sânul mamei ceea ce îi oferă alinare şi sentimentul de linişte. Sunt disponibile chiar şi variante de suzete glow in the dark ce pot fi identificate mai uşor în timpul nopţii şi care au ajuns în scurt timp în topul listei de preferinţe. 

Variante de suzete Bibs special create în funcţie de vârstă vezi aici: https://www.littleprints.ro/ro/products/set-2-suzete-bibs-6-18-luni.

Gama de produse Mushie

Mushie vine cu o altă gamă de produse esenţiale perfecte pentru perioada diversificării. Suporturile de masă cu fel şi fel de modele sau chiar cele simple sunt ideale pentru momentul în care bebe începe să descopere şi alte feluri de mâncare, nu doar lapte. 

Odată cu diversificarea apare şi necesitatea de a curăţa dinţişorii micului prinţ sau micuţei prinţese, de aceea te vei bucura să descoperi periuţa de dinţi degetar, uşor de utilizat, cu care poţi foarte uşor să realizezi acest proces. 

Jucăriile de dezvoltare nu ar trebui să lipsească din camera celui mic deoarece au o mare influenţă asupra acestuia. Îl ajută să îşi dezvolte gândirea, va deprinde astfel noţiuni noi şi identificarea aspectelor precum formele, culorile şi mărimile. Este o metodă prin care cel mic are ocupaţie, se joacă, în timp ce învaţă involuntar. 

Vei prefera ca patul său să fie cât mai ferit de bacterii, deci cearşafurile Mushie sunt cele pe care le cauţi. Găseşti aici mai multe variante de culori dintre care să alegi. Cert este că bebe va sta confortabil în patul său cu ajutorul acestuia, pentru că îi va mângâia pielea sensibilă şi va crea spaţiul optim pentru a dormi. 

Varietate de produse disponibile

Alături de toate acestea gama de produse este mult mai vastă şi poţi descoperi mult mai multe produse de care ai nevoie. Au şi produse de la brandul propriu pe care vei vrea să le comanzi cu siguranţă datorită calităţii lor şi a designului incredibil pe care îl au. 

Little Prints poate deveni sursa ta de încredere de unde comanzi ce ai nevoie pentru bebe. Accesează site-ul şi descoperă toate produsele şi nu ezita să plasezi o comandă. Cu siguranţă nu vei regreta.

Contact:

hello@littleprints.ro

+4 0725 766 847.